Ορθοστάτες Βαρών Pegasus® ZY‑1428

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Ορθοστάτες Βαρών Pegasus® ZY‑1428

Ανθεκτικοί και αξιόπιστοι, οι βαρέως τύπου Ορθοστάτες Pegasus® ZY-1428 προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά κατά την εκτέλεση ενός τεράστιου αριθμού ασκήσεων με βάρη.


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Ορθοστάτες Βαρών Pegasus® ZY-1428

Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Κατά την εκτέλεση μίας άρσης, αν η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα.

Φανταστείτε λοιπόν τους Ορθοστάτες Pegasus® ZY-1428 σαν έναν αξιόπιστο βοηθό κατά την άσκησή σας!

Φέρτε την άσκηση στα μέτρα σας

Ρυθμιζόμενο πλάτος και ύψος

Αυτός ο εξοπλισμός διαθέτει ενισχυμένη κατασκευή πλαισίου για μέγιστο φορτίο 200 κιλών και 2 υποδοχείς ασφαλείας, ενώ επιτρέπει τη ρύθμιση και του ύψους και του πλάτους σε 25 και 8 θέσεις αντίστοιχα, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιουδήποτε ασκούμενου!

Ιδανικά, συνδυάστε αυτούς τους ορθοστάτες με έναν από τους πάγκους μας για μεγαλύτερη ευελιξία στην προπόνηση και περισσότερες επιλογές ασκήσεων, όπως squats, πιέσεις στήθους και ώμων, άρσεις ή κάμψεις δικεφάλων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις πλαισίου 50 x 50 x 1.5 mmΡύθμιση του πλάτους Σε 8 θέσεις
Ρύθμιση του ύψους Σε 25 θέσεις
Στοπ ασφαλείας Ναι, μήκους 20 cm
Φινίρισμα Ηλεκτροστατική βαφή, ανθεκτική σε γρατζουνιές
Χρώμα Μαύρο/Κόκκινο
Μέγιστο φορτίο 200 kg
Βάρος προϊόντος 27 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο) 171 x 60 x 110-180 cm

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 29 (kg)
Μήκος 184 (cm)
Πλάτος 54 (cm)
Ύψος 7,5 (cm) 

Επιλέξτε παραλλαγή:

199,00 220,00
Please select variants first

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ