Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp T-100 Iso Plus Vitamin Pack

Πακέτο Αύξησης Τεστοστερόνης & Ενέργειας

Olimp T-100 Iso Plus Vitamin Pack

1) Olimp T-100 (120caps)

T-100® HARDCORE

Το δεύτερο μέρος του πρωτοποριακού T-100® με βελτιστοποιημένη, δυνατότερη φόρμουλα, η οποία ολοκληρώθηκε με το μοναδικό εκχύλισμα ροδιού, σε συνδυασμό με το πρότυπο ελλαγικό οξύ. Επιπρόσθετα, η σύσταση περιέχει, ανάμεσα σε άλλα, ψευδάργυρο, ο οποίος συμβάλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και βιταμίνη Β6, η οποία συμβάλει στον έλεγχο της ορμονικής δραστηριότητας.

2) Olimp Vitamin Multiple Sport (60caps)

VITA - PLEX SPORT® & CHELA-MIN SPORT. 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ σε ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες, με βιταμίνες και μέταλλα, σχεδιασμένο για αθλητές.

Σύνθεση βιταμινών, υποκατάστατα βιταμινών, φυσικά αντιοξειδωτικά και άλλα δευτερεύοντα φυτικά συστατικά και μέταλλα.

3) Olimp Iso Plus (700gr)

Τρόφιμα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της καταβολής από την έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για τους αθλητές, με σάκχαρα και γλυκαντικά.

Συμπύκνωμα υδατανθράκων-ηλεκτρολύτων σε σκόνη με σύνθεση από σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύει την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης και μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση της απόδοσης αντοχής κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης άσκησης.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

77,00 € 87,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ