Olimp R-Weiler Shots (20x60ml)

Εξαντλήθηκε

Olimp R-Weiler Shots (20x60ml)

To R-WEILER® SHOT είναι μία εξαιρετικά δυνατή αμπούλα για πριν την προπόνηση, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από όσες έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα!

Τι σας διασφαλίζει το R-WEILER® SHOT:

Μια ισχυρή δόση ενέργειας Ένα βέλτιστο συνδυασμό Β-Αλανίνης, Ταυρίνης, Καφεϊνης, L-Τυροσίνης και εκχυλίσματος Πιπεριού Καγιέν

Περιέχει μόνο τα συστατικά και δόσεις οι οποίες μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιηθούν σε τρόφιμα

Ο αριθμός των συστατικών σε κάθε μερίδα επιλέχθηκε μετά από διαβούλευση με τους ειδικούς

Συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα για την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα και βακτηριακή μόλυνση εξαιρετικές πρωτοφανείς γεύσεις 2 MEGA μερίδες περικλείονται σε 1 αμπούλα χωρίς προσθήκη ζάχαρης και λίπους η αποτελεσματικότητα δοκιμάστηκε σε μία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με το bodybuilding, με σπορ δύναμης, καθώς και αθλήματα αντοχής στα οποία η μέγιστη δύναμη, συγκέντρωση και φυσική ικανότητα καθορίζουν την πρόοδο Σημείωση! ΠΟΤΕ μην καταναλώνετε ολόκληρη την αμπούλα σε μια δόση! Όταν νιώθετε ότι αρχίζετε να μην έχετε κίνητρο και οι μύες σας χρειάζονται επιπλέον ερεθίσματα, έχετε ένα εργαλείο που θα αλλάξει την προπόνησή σας για πάντα.

Το R-WEILER® SHOT είναι ένα προοδευτικό σύστημα διέγερσης του κεντρικού νευρικού συστήματος (CNS), που έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ισχυρή διέγερση και μία αύξηση στην ταχύτητα αγωγιμότητας των νεύρων και στη συγκέντρωση. Αυτό λειτουργεί ακόμα και στις πιο έντονες και εξουθενωτικές προπονήσεις.

Τα ακόλουθα εφαρμόστηκαν στο R-WEILER® SHOT:

Β-Αλανίνη σε μία τεράστια δόση των 6000 mg ανά αμπούλα!

Η Β-Αλανίνη, ως ένα υπόστρωμα για τη σύνθεση καρνοσίνης, προορίζεται για την εξασφάλιση της συνεχούς τροφοδοσίας της, καθώς αυτό βοηθά να αυξηθεί η σταθερότητα του pΗ του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος (οξεοβασική ισορροπία), και ως εκ τούτου αυτό θα βελτιώσει η παραγωγή ενέργειας σε ένα μυϊκό κύτταρο και θα αυξήσει την αντοχή σας πριν την προπόνηση, τη συγκέντρωση και τη συμμετοχή στην ίδια τη διαδικασία.

Ταυρίνη σε μια δόση των 1000 mg ανά αμπούλα! Η Ταυρίνη που εφαρμόζεται πριν από τη σωματική άσκηση βελτιώνει σημαντικά την αντοχή, καθώς διευκολύνει τη λειτουργία των Ca2+ αυλάκων μέσα σε ένα μυϊκό κύτταρο, τα οποία εμπλέκονται σε έναν συστολικό - διαστολικό κύκλο.

Η Ταυρίνη δρα συνεργικά με την Καφεΐνη. Επιπλέον, προστατεύει τους μύες κατά τη διάρκεια των πιο ακραίων προπονήσεων με τη σταθεροποίηση των κυτταρικών μεμβρανών των μυών, και προκαλεί επίσης μια αύξηση στη μυϊκή μάζα και τη δύναμη μέσω της ενεργοποίησης του mTOR εξαρτώμενης κινάσης και ινσουλινοειδής αυξητικός παράγοντας-1 (IGF-1) εξαρτώμενες αναβολικές δίοδοι. Η Ταυρίνη αυξάνει επίσης την αποτελεσματικότητα της οξείδωσης των λιπαρών ιστών, αυξάνοντας το ποσοστό μείωσης λιπώδους ιστού (Rutherford et al., 2010).

Τυροσίνη, η οποία είναι ο πρόδρομος της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, η οποία εμποδίζει το αίσθημα της κόπωσης. Καφεΐνη σε μία τεράστια δόση των 580 mg ανά αμπούλα!

Η καφεΐνη ενισχύει την αποτελεσματικότητα της αερόβιας και αναερόβιας προσπάθειας καθώς και την δύναμη κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης.

Το Alkaloid παίζει το ρόλο ενός διεγερτικού, αναστέλλοντας τη διάσπαση των ενδοκυτταρικού πομπού (cAMP), λόγω του οποίου μπορεί να παραταθεί η δράση των κατεχολαμινών, όπως η αδρεναλίνη. Επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό, αυξάνοντας τη θερμογένεση και τις θερμιδικές δαπάνες. Εκχύλισμα πιπεριού καγιέν.

Η καψαϊκίνη που περιέχεται στο πιπέρι καγιέν αυξάνει την ποσότητα της θερμότητας που παράγεται στον οργανισμό, ενώ την ίδια στιγμή μειώνει το ρυθμό της σύνθεσης του λίπους στα λιποκύτταρα, επιβραδύνοντας την ανάπτυξή τους.

Τα συστατικά του R-WEILER® SHOT έχουν επιλεγεί κατά τρόπο ώστε να λειτουργούν συνεργικά προς την κατεύθυνση της αύξησης του όγκου της προπόνησης, τόσο σε σχέση με τη διάρκεια της άσκησης, όσο και ως προς την αξία του φορτίου που χρησιμοποιείται με τα μέγιστα διαστήματα ανάπαυσης. Αναμφίβολα, η αύξηση του όγκου της προπόνησης συμβάλλει στη χρήση των ενεργειακών πόρων από τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του λιπώδους ιστού και έτσι την απόκτηση ενός τέλειου γραμμωμένου διαμορφωμένου σώματος.

ΜΕ ΤΟ R-WEILER ® SHOT, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?" ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ: "ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?"

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

νερό, β-αλανίνη, ταυρίνη, ρυθμιστές οξύτητας - κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο; καφεΐνη, αρωματικές ύλες, L-τυροσίνη, γλυκαντικά - κυκλαμικά άλατα, ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη; αλάτι, συντηρητικό - σορβικό οξύ. Εκχύλισμα πιπεριού καγιέν (Capsicum annuum L., φρούτα), χρώμα - καροτίνες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1/3 αμπούλας/ampoule Καφεΐνη: 193mg Βήτα-Αλανίνη: 2000mg Ταυρίνη: 667mg L-Τυροσίνη: 83mg Εκχύλισμα Πιπεριού Cayenne εκ του οποίου: καψαϊκίνη: 2,8mg / 0,23mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

38,00
Please select variants first

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ