Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Gain Bolic EAA Xplode Pack

Πακέτο Όγκου & Μυϊκής Ανάπτυξης

Olimp Gain Bolic EAA Xplode Pack

1) Olimp Gain Bolic 6000 (3500gr)

Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη με υδατάνθρακες

Συμπυκνωμένο μείγμα σε σκόνη από πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, για την αντιμετώπιση της καταβολής μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για αθλητές. Απλά προσθέστε νερό.

Σύμπλεγμα υδατανθράκων με διαφοροποιημένους γλυκαιμικούς δείκτες και πρωτεΐνη, εμπλουτισμένη με μονοϋδρική κρεατίνη και ταυρίνη. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη ή τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

2) Olimp Amino EAA Xplode Powder (520gr)

Το AMINO EAA XPLODE ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ EAA, ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ BCAA, L-GLUTAMINE ΚΑΙ L-ALANINE.

Εξαιρετικό προϊόν αμινοξέων που βασίζεται αποκλειστικά σε ελεύθερες, φαρμακευτικά καθαρές μορφές αμινοξέων. Η σύνθεση του AMINO EAA Xplode βασίζεται κυρίως στα απαραίτητα αμινοξέα (ΕΑΑ, L-λευκίνη, L-λυσίνη, L-βαλίνη, L- ισολευκίνη, L- θρεονίνη, L- φαινυλαλανίνη + L- τυροσίνη, L- κυστεΐνη + L-μεθειονίνη, L-τρυπτοφάνη), που λόγω του γεγονότος ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σε θέση να τα παραγάγει, πρέπει να τροφοδοτούνται απολύτως από το εξωτερικό σε τρόφιμα ή με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

114,00 € 130,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ