Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder (500gr)

Νέο

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder (500gr)

Πλεονεκτήματα προϊόντος: 

 • Διευκολύνει τη συμπλήρωση της διατροφής με κρεατίνη και βιταμίνες D, B6 και νάτριο 
 • Βοηθά στην αύξηση της φυσικής απόδοσης κατά τη διάρκεια σύντομης, επαναλαμβανόμενης και υψηλής έντασης άσκησης (κρεατίνη) 
 • Βοηθά στη διατήρηση επαρκούς ενεργειακού μεταβολισμού και μειώνει το αίσθημα κόπωσης και κούρασης (βιταμίνη Β6) 
 • Έχει θετική επίδραση στην καλή λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος (βιταμίνη D) 
 • Για σωματικά ενεργά άτομα, που ασκούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες, ειδικά εκείνους που εκτελούν ασκήσεις υψηλής έντασης

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder - τι είναι; 

Κρεατίνη με τη μορφή ενός καλά δοκιμασμένου, πολύ μικρονισμένου μονοϋδρίτη, δημοφιλές στους επαγγελματίες αθλητές. Υποστήριξη στη βελτίωση της φυσικής απόδοσης κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενης, σύντομης και υψηλής έντασης άσκησης. 

Η προσθήκη πολύτιμων βιταμινών (D και B6) και πάνω από 130 μερίδες στη συσκευασία που θα εξασφαλίσουν συμπλήρωση τριών μηνών! 

Αυτή είναι η Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder ®! 

Το συμπλήρωμα από τη σειρά Xplode διευκολύνει τη συμπλήρωση της διατροφής σας με κρεατίνη. Το σκεύασμα δημιουργήθηκε στο σύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της φαρμακευτικής εταιρείας Olimp Laboratories υπό την επίβλεψη έμπειρων επιστημόνων που εδώ και χρόνια δημιουργούν συμπληρώματα υψηλής ποιότητας για αθλητές και σωματικά δραστήρια άτομα που ασκούνται ερασιτεχνικά. 

Δουλεύετε για το σώμα των ονείρων σας; Δοκιμάστε την κρεατίνη Olimp Sport Nutrition πριν από την προπόνηση και δείξτε τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε!

Μάθετε για τη σύνθεση του Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder 

Το συμπλήρωμα διατροφής τύπου Olympia Creatine Monohydrate Explode Powder ® βασίζεται σε τέσσερα ενεργά συστατικά. Το πιο σημαντικό πράγμα, φυσικά, είναι η κρεατίνη, η οποία στο προϊόν Olimp Sport Nutrition έχει τη μορφή του δημοφιλούς, εξαιρετικά μικροποιημένου μονοϋδρικού. 

Αυτή η μορφή είναι ένας συνδυασμός μορίων νερού και κρεατίνης. Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό βιοδιαθεσιμότητας και κορεσμού ιστών με κρεατίνη. Στον μυϊκό ιστό, μετατρέπεται σε φωσφοκρεατίνη, η οποία παρέχει ρίζες φωσφορικών πλούσιων σε ενέργεια, οι οποίες αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας για τους μυς κατά τη διάρκεια σύντομης, έντονης άσκησης. 

Εκτός από την προαναφερθείσα κρεατίνη, το συμπλήρωμα διατροφής Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder έχει συμπληρωθεί με: 

 • Βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος 
 • Βιταμίνη D, εξαιρετικά πολύτιμη στην περίπτωση της ανοσίας 
 • Προσθήκη νατρίου από δύο πηγές: όξινο ανθρακικό νάτριο και κιτρικό νάτριο 

Ιδιότητες και επιδράσεις της Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder

Αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η κρεατίνη; 

Η μονοϋδρική δεσμεύει γρήγορα το νερό, επομένως, συχνά σε άτομα που συμπληρώνουν αυτή τη μορφή κρεατίνης, μπορεί να παρατηρηθεί η επίδραση των "φορτωμένων" μυών. Η ίδια η κρεατίνη, από την άλλη πλευρά, βοηθά στην αύξηση της φυσικής απόδοσης με τις σύντομες ασκήσεις υψηλής έντασης. 

Στο συμπλήρωμα διατροφής της μάρκας Olimp Sport Nutrition, μια μερίδα περιέχει 3,4 g μονοϋδρικής κρεατίνης, συμπεριλαμβανομένων έως και 3 g καθαρής κρεατίνης! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η παρουσία των παραπάνω βιταμινών (Β6 και D) ενισχύει την επίδραση του προϊόντος. 

Η βιταμίνη Β6, εκτός από την υποστήριξη της σωστής λειτουργίας του νευρικού συστήματος, προάγει: 

 • μειώνοντας το αίσθημα κόπωσης 
 • τη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού ενέργειας, πρωτεϊνών και γλυκογόνου μαζί με τη βιταμίνη D, 
 • βοηθά στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ανταγωνιστικούς αθλητές, των οποίων οι μακρές, έντονες προπονήσεις μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, εκτός από την πρόκληση μυϊκής βλάβης και μεταβολικού στρες. 

Η προσθήκη βιταμίνης D επηρεάζει επίσης θετικά: 

 • σωστή μυϊκή εργασία 
 • διατήρηση υγιών οστών 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη Olimp Creatine Monohydrate Xplode

Το Olimp Creatine συνιστάται όχι μόνο σε επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τα αθλητικά τους αποτελέσματα μέσω άσκησης υψηλής έντασης. 

Το προϊόν με αναζωογονητική γεύση πορτοκαλιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από άτομα που ασκούνται ψυχαγωγικά, ιδίως ερασιτέχνες που προπονούνται σε αθλήματα δύναμης και αντοχής. 

Ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη μιας μερίδας την ημέρα: 

 • ημέρες προπόνησης πριν από την προγραμματισμένη σωματική δραστηριότητα 1 μερίδα (3,75 g σκόνης) 
 • σε ημέρες μη προπόνησης σε παρόμοια ώρα 

Μια μεμονωμένη μερίδα πρέπει να διαλύεται σε 70 ml νερού και να καταναλώνεται αμέσως μετά την παρασκευή. 

Μια συσκευασία χωρητικότητας 500 g περιέχει πάνω από 130 μερίδες! 

Olimp Creatine Monohydrate Xplode Powder - γεμίστε τους μυς σας με κρεατίνη και βελτιώστε τη φυσική σας απόδοση!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 3,75g Βιταμίνη B6: 0,48mg Μονοϋδρική Κρεατίνη: 3400mg Νάτριο: 14,3mg Βιταμίνη D: 3,4μg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

micronized μονοϋδρική κρεατίνη, ρυθμιστής οξύτητας - κιτρικό οξύ; αρωματικές ύλες, όξινο ανθρακικό νάτριο, γλυκαντικά - ακεσουλφάμη K, σουκραλόζη; κιτρικό νάτριο, παράγοντας κατά της συσσωμάτωσης - διοξείδιο του πυριτίου; χρώματα: καροτίνες; χοληκαλσιφερόλη - βιτ D, υδροχλωρική πυριδοξίνη - βιτ B6.


Κατασκευάζεται σε μια τοποθεσία παραγωγής που χρησιμοποιεί παράγωγα γάλακτος, αυγών, σόγιας, ξηρών καρπών, φυστικιών, δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, ψάρια, οστρακοειδή, μαλάκια.

Επιλέξτε παραλλαγή:

22,00 €