Olimp Alkagen Fast (15tabs)

Εξαντλήθηκε

Olimp Alkagen Fast (15tabs)

ALKAGEN FAST

ALKAGEN FAST™ - Δροσιστική, αναβράζουσα φόρμουλα και με υπέροχη γεύση πορτοκάλι!

Μια πολύ γνωστή και αποδεδειγμένη φόρμουλα σε μια νέα βολική συσκευασία και σαγηνευτική γεύση πορτοκάλι.
Η ιδανική συνιστώμενη ημερήσια δόση σε μορφή δισκίων που διαλύονται στο στόμα θα επιτρέψει γρήγορα και αποτελεσματικά την καταπολέμηση της κόπωσης που προκαλείται από την αύξηση της αφυδάτωσης του σώματος, κατά την προπόνηση κάθε είδους αθλήματος αντοχής.

Η τέλεια και γρήγορη διαλυτότητα, καθώς και οι βολικές συσκευασίες το κανούν το ιδανικό προϊόν για να πάρετε σε μια μακρά ποδηλασία ή πεζοπορία.

Το κάθε Alkagen Fast δισκίο είναι μια βολική, με ακρίβεια μετρημένη μερίδα συστατικών που είναι απαραίτητα στον αγώνα για να διατηρήσετε το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης και, επομένως, την ευημερία και την υψηλή απόδοση της φυσικής δραστηριότητας σε κάθε αθλητικό επίπεδο.

Η υψηλή ποιότητα και η απόλυτη ασφάλεια είναι εγγυημένα από τα πρότυπα παραγωγής στο φαρμακευτικό φυτό μας.

Το προϊόν είναι 100% ελεγμένο και δεν περιέχει συστατικά που περιλαμβάνονται στον κατάλογο του οργανισμού αντι-ντόπινγκ.

Κατά τη διάρκεια μιας έντονης σωματικής άσκησης, η παραγωγή γαλακτικού οξέος και άλλων μεταβολιτών που μειώνουν την ικανότητα ενός αθλητή είναι ιδιαίτερα υψηλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα καλά αποτελούμενο συμπληρώμα θα πρέπει να περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας προϊόντα που επιτρέπουν να διατηρηθεί η αποτελεσματική αερόβια και αναερόβια παραγωγή ενέργειας, και ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και λειτουργία των μηχανισμών πρόληψης της διατάραξης της οξεοβασικής ισορροπίας, και επιτρέπουν μια πιο αποτελεσματική προπόνηση και ταχύτερη αναγέννηση.

ΟΞΕΟΒΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Είναι μια φυσικοχημική κατάσταση του σώματος, στην οποία υπάρχει μια περισσότερο ή λιγότερο σταθερή αναλογία μεταξύ θετικών (H + κατιόντα υδρογόνου) και αρνητικά φορτισμένα (ΟΗ- ανιόντα υδροξειδίου) ιόντα στα σωματικά υγρά και τα κύτταρα, διατηρώντας έτσι σε ένα φυσιολογικό pΗ το επίπεδο του συστημικού περιβάλλοντος (7,35-7,45) που εγγυάται μια αδιατάρακτη πορεία όλων των μεταβολικών διεργασιών. Η ισορροπία αυτή είναι δύσκολο να διατηρηθεί ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης φυσικής προσπάθειας, όταν το γαλακτικό οξύ που παράγεται από τα κύτταρα των μυών γίνεται ένας ισχυρός δότης σε Η + κατιόντα υδρογόνου. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ικανότητα ενός μυϊκού κυττάρου να συνθέτει το βασικό φορέα ενέργειας (ΑΤΡ), μια ζωτικής σημασίας διαδικασία για τη σύσπαση των μυών (1), γίνεται περιορισμένη.


Διαλύματα ρυθμίσεως στο αίμα και τους ιστούς είναι οι βασικοί μηχανισμοί για τη διατήρηση του pH του σώματος εντός φυσιολογικών ορίων. Τα συστήματα αυτά προορίζονται για να επιτρέψουν περίσσεια ιόντων (επίσης και βάση ιόντων) από τον τόπο όπου σχηματίζονται (στο κύτταρο) προς ένα όργανο υπεύθυνο για την εξάλειψή τους, δηλαδή τα νεφρά ή τους πνεύμονες, χωρίς να διακινδυνεύσει μια αλλαγή του pΗ του ενδο- και εξω-κυτταρικών υγρών (1). Το πιο σημαντικό ρυθμιστικό που διατηρεί την οξεοβασική ισορροπία είναι το όξινο ανθρακικό σύστημα (HCO3- / H2CO3), το οποίο αποτελεί το 70% του ρυθμιστικού όγκου του αίματος. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από κιτρικά άλατα τα οποία αυξάνουν την ποσότητα των διττανθρακικών στο αίμα, αυξάνοντας έτσι την τιμή του pH του και τη βελτίωση της κατανομής των επιβαρύνσεων μέσα και έξω από τα κύτταρα (2). Το φωσφορικό ρυθμιστικό παίζει επίσης ρόλο στη διατήρηση ενός σταθερού επιπέδου pH του σώματος. H + ιόντα που δημιουργούνται στο κύτταρο απορροφώνται πρώτα από τα ανιόντα του ρυθμιστικού διαλύματος φωσφορικών και πρωτεϊνικών, και στη συνέχεια επί το πλείστον από το HCO3- και της αιμοσφαιρίνης.

Πρόσθετη έρευνα (3) δείχνει ότι τα συμπληρώματα με ιόντα βάσης, όπως Mg2 +, Ca2 +, K +, Na +, Zn2 +, Cu2 +, μπορούν να εξουδετερώσουν τη μεταβολική οξέωση που προκαλείται από κακή διατροφή, και να συμβάλει στην προώθηση της ανάπτυξης των οστών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Τα συστατικά του Alkagen Fast ™ συνδυάστηκαν σε ένα συνεργιστικό σύνολο, το οποίο έχει ως στόχο τα εξής:

Εξασφαλίζουν σταθερές συνθήκες του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος και υποστηρίζουν τους μηχανισμούς αποτρέποντας τη μείωση του pH του σώματος, ειδικά κατά τη διάρκεια και μετά την έντονη προπόνηση, καθώς και ως αποτέλεσμα από ακατάλληλη διατροφή που αυξάνει την οξίνιση. Παρέχει τις πιο σημαντικές ρυθμιστικές ουσίες που λειτουργούν μέσα στα κύτταρα, τους ιστούς και το καρδιαγγειακό σύστημα, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον στη δέσμευση και τη μεταφορά οξίνισης μεταβολικών αποβλήτων στα όργανα αποβολής. Η επίδραση των κατάλληλων αναλογιών διττανθρακικών, κιτρικών και φωσφορικών επιπρόσθετα ενισχύεται από την παρουσία αλκαλικών στοιχείων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

10,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ