Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Olimp ALA 200 (120caps)

  • Προϊόν για τη συμπλήρωση της διατροφής με άλφα-λιποϊκό οξύ
  • Για τα άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την καρδιά τους
  • Για τα άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τη λειτουργία των ματιών και του ήπατος
  • Για τα άτομα που θέλουν αύξηση της απόδοσης της παραγωγής ενέργειας και την προστασία από τις δυσμενείς επιδράσεις της οξυγόνωσης
  • Συνολική σωματική και ψυχική κατάσταση του σώματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

35,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp ALA 200 (120caps)

Προϊόν για τη συμπλήρωση της διατροφής με άλφα-λιποϊκό οξύ, για τα άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την καρδιά τους, να προστατεύσουν τη λειτουργία των ματιών και του ήπατος, καθώς και την αύξηση της απόδοσης της παραγωγής ενέργειας και την προστασία από τις δυσμενείς επιδράσεις της οξυγόνωσης. Προτεινόμενα σε ανθρώπους που νοιάζονται για τη συνολική σωματική και ψυχική κατάσταση του σώματος, οι καπνιστές, οι ηλικιωμένοι, οι σωματικά δραστήριοι και οι αθλητές υψηλών επιδόσεων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

άλφα λιποϊκό οξύ, διογκωτικός παράγοντας - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας - στεατικό μαγνήσιο, κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: E 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 κάψουλα 6 κάψουλες Άλφα Λιποϊκό Οξύ 200 mg 1200 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1-2 κάψουλες τρεις φορές την ημέρα με ένα γεύμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ