Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Nutrend Flexit Drink (400gr)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Σκόνη)
  • Η πληρέστερη μορφή προστασίας αρθρώσεων
  • Ένα ευρύ φάσμα συστατικών
  • Προστατεύει τους τένοντες
  • Απαραίτητο για αθλήματα δύναμης

Επιλέξτε παραλλαγή:

20,90 € 25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Γλυκοζαμίνη είναι ένα φυσικό συστατικό του σώματος που παράγεται μέσα στο ίδιο το σώμα από το σάκχαρο του αίματος. Είναι το πλέον σημαντικό συστατικό για την κίνηση των αρθρώσεων. Παίζει σημαντικότατο ρόλο στη σύνθεση του συνεκτικού ιστού, μειώνει την καταβολική διαδικασία των χόνδρων.

Η γλυκοζαμίνη είναι ο πρόδρομος της χονδροϊτίνης. Η χονδροϊτίνη είναι το βασικό δομικό υλικό των συνεκτικών ιστών, για την διαμόρφωση και αποθεραπεία τους. Η παρουσία της προστατεύει τους χόνδρους από τραυματισμούς αλλά και την μερική ή πλήρη καταστροφή.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η χονδροϊτίνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις. Ο εμπλουτισμός των δύο αυτών συστατικών με κάποια ακόμα που περιέχονται στη συγκεκριμένη φόρμουλα της NUTREND αυξάνουν κατά πολύ τη δράση τους καθώς και την επίδραση του τελικού προϊόντος. Συγκεκριμένα είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ, ένα βασικό συστατικό για το υγρό των τενόντων, το οποίο προσφέρει ελαστικότητα και απαλότητά. Τα μόρια του υαλουρονικού οξέος έχουν την τάση να δένουν τα μόρια του νερού και να δημιουργούν το γνωστό τζελ ανάμεσα στους τένοντες, το οποίο και δίνει στο συνεκτικό ιστό την ικανότητα να αντέχει στις εξωτερικές πιέσεις.

Περιέχεται επίσης MSM, ένα οργανικό συστατικό το οποίο είναι παρόν στο ανθρώπινο σώμα. Παίρνει μέρος στη δημιουργία του κολλαγόνου και λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης προασπίζει τις αρθρώσεις από την καταστροφή λόγω της ύπαρξης των ελευθέρων ριζών. Το MSM ακόμα βοηθάει στη δημιουργία των αμινοξέων όπως η μεθιονίνη και η συστίνη. Τέλος περιέχονται οι απαραίτητες βιταμίνες C, B6 και D3, οι οποίες ενισχύουν ζωτικές λειτουργίες καθώς και το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ με την ύπαρξη επιπλέον ασβεστίου και μαγνησίου ισχυροποιούνται τα οστά.

Το FLEXIT DRINK είναι η πιο ισχυρή φόρμουλα προστασίας των αρθρώσεων και τενόντων, ιδανικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς αθλητές.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Orange: υδρολυμένο χοιρινό κολλαγόνο, μαλτοδεξτρίνη, γλυκονικό ασβέστιο, γλυκονικό μαγνήσιο, αρωματικές ουσίες, L-προλίνη, άλας καλίου θειικής γλυκοζαμίνης (προέλευση από οστρακοειδή), ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ, MSM (μεθυλσουλφονυλομεθάνιο), χονδροϊτίνη-σουλφατική οξύ, L-προλίνη ρυθμιστής οξύτητας μηλικό οξύ, αντισυσσωματωτικοί παράγοντες φωσφορικό ασβέστιο και διοξείδιο του πυριτίου, γλυκαντικά ακεσουλφάμη Κ και σουκραλόζη, υαλουρονικό οξύ (άλας νατρίου), υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D), χρωστική ουσία βήτα-καροτίνη. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και πρωτεΐνης γάλακτος.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100 γρ. = 1786% * 5 mg = 357% * Βιταμίνη D3 37,5 μg = 750% * 7,5 μg = 150% * Θειική χονδροϊτίνη 750 mg 150 mg Θειική γλυκοζαμίνη 1500 mg 300 mg κολλαγόνο πρωτεΐνη 50,00 mg κολλαγόνου 0,100 mg 0,100 mg θειική γλυκοζαμίνη 50,00 mg. 300 mg Υαλουρονικό οξύ (άλας νατρίου) 100 mg 20 mg L-Προλίνη 2500 mg 500 mg Περιεκτικότητα σε σέσουλα μέτρησης: cc 20 g Αναλογία αραίωσης: 20 g σε 250 - 300 ml νερού * πρόσληψη αναφοράς


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανακατέψτε μια δόση 20 g σε 250-300 ml νερό και πάρτε το πρωί με άδειο στομάχι. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ