Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Megabol STB Simply The Best (2600gr)

Εξαντλήθηκε

Megabol STB Simply The Best (2600gr)

  • Ορός γάλακτος
  • BCAA
  • Hi-Tech Gainer
  • Κρεατίνη Stack
  • Energizer
  • Μεταβολική Optimizer
  • Κοινή Protector

Κάθε αθλητής, είτε αρχάριος ή προχωρημένος, γνωρίζει το πρόβλημα:οτι η πρωτεΐνη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να επιτευχθεί η μέγιστη οικοδόμηση των μυών και θα πρέπει να λάβει για αμέτρητα συμπληρώματα για να μπορεσει το σωμα να αναρρωσει πληρος μετα απο μια εντονη προπονηση. Η STB ("Simply The Best") της MEGABOL είναι μια πραγματική επανάσταση στα συμπλήρωματα. Μόνο ένα προϊόν που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες σας! Η MEGABOL SIMPLY THE BEST αποτελείται από τις ακόλουθες οκτώ συνιστώσες:

Protein Matrix : Η πιο σημαντική πηγή πρώτων υλών σε STB είναι ο συνδυασμός των (WPC / WPI / WPH) - 3 από τις πιο αποτελεσματικές και καλύτερες πηγές πρωτεΐνης ορού γάλακτος στην αγορά. Ένας αθλητής bodybuilder χρειάζεται μέχρι 4φορες περισσότερη πρωτεΐνη από ένα φυσιολογικό άτομο.Η STB σας προσφέρει ένα επιλεγμένο πλέγμα πρωτεΐνων, η οποία μπορεί να αφομοιωθει από το σώμα σε διαφορετικούς χρόνους δινοντας ετσι μια συνεχη τροφη στους μυς με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη.

Hi-Tech Gainer : Παρέχει υδατάνθρακες (ρύζι - ταπιόκα) για να τροφοδοτούν τους μύες με ενέργεια και να υποστηρίξει την μυικη αναρρωση. Παρέχει επίσης μια βέλτιστη μήτρα μεταφοράς για την κρεατίνη!


BCAA : είναι ένας συνδυασμός των (L-λυσίνη / L-ισολευκίνη / λευκίνη L), που είναι τα αμινοξέα αναρρωσης.Η STB προσφέρει ανά μερίδα (50g) 2970g ελεύθερα αμινοξέα BCAA!


Κρεατίνη Stack: Η κρεατίνη είναι ακόμα το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα για την οικοδόμηση των μυών και να υποστηρίξει τη πρωτεϊνική σύνθεση.Η STB κρεατίνη Stack είναι ένα μίγμα από 3 "υψηλής απορρόφησης" πηγές κρεατίνης (ρυθμιστικη κρεατίνη, μηλικη κρεατίνη, μονοϋδρική κρεατίνη) και παρέχει μια εντυπωσιακή λίστα των 3150mg ανά μερίδα για τη βέλτιστη επιτυχία από την άποψη του χτισίματος της μυϊκής δύναμης.


Flex Protector: Το υδρολυμένο κολλαγόνο (2500mg ανά μερίδα) μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αρθρώσεων.


Ταυρίνη: Ένα αμινοξύ που μπορεί να βοηθήσει την μεταφορα και την δραστικοτητα της κρεατίνης.


Testo Booster: Οι φυτικές στερόλες είναι μια ασφαλής μορφή 100% των συμπληρωμάτων διατροφής που μπορεί να βοηθήσουν στην προώθηση μιας υγιούς ισορροπίας των ορμονών. Οι ελλείψεις των φυτοστερολών που βρίσκονται συχνά στη σύγχρονη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της απόδοσηςSTB παρέχει φυτοστερόλες να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις.


Πολυβιταμινούχο: Περισσότερες θρεπτικές ουσίες και δομικά υλικά σημαίνει επίσης μεγαλύτερη ζήτηση για τη ρύθμιση των ουσιών.Η STB περιέχει μια σειρά από σημαντικές βιταμίνες. 2600 g μπορεί (βατόμουρο) OVP.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μερίδα: 50 g Μερίδες στη συσκευασία: 52 Συσκευασία: 2600 g 

Διατροφική αξία σε 50 g Πρωτεΐνη 25 g Υδατάνθρακες 21,5 g L-λευκίνη 1300 mg L-βαλίνη 880 mg L-ισολευκίνη 790 mg Κρεατίνη 3150 mg Υδρολυμένο κολλαγόνο 2500 mg Ταυρίνη 2000 mg Φυτοστερόλες 95 mg Βιταμίνη Β1 0,175 mg Βιταμίνη Β2 0,225 mg Νιασίνη 2,2 mg Βιταμίνη Β6 0,2 mg Φολικά άλατα 55 μg Βιταμίνη Ε 1,65 mg Βιταμίνη C 12 mg Βιταμίνη Β12 0,4 μg Βιοτίνη 7,5 μg Παντοθενικό οξύ 1,5 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

41,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ