Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Medichrom D3 Extra 5000 IU + K2 120 mcg (60tabs)

Βιταμίνη D3 + K2 (Σε Διασπειρόμενα Δισκία)

Medichrom D3 Extra 5000 IU + K2 120 mcg (60tabs)

Το Vitamins Extra D3 5000 IU + K2 120 mcg από την Medichrom είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των οστών, το οποίο περιέχει έναν ενισχυμένο συνδυασμό βιταμινών D & K στις δραστικές τους μορφές, με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

H βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και στη φυσιολογική απορρόφηση / χρησιμοποίηση ασβεστίου & φωσφόρου από τον οργανισμό.

Η βιταμίνη Κ συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Η βιταμίνη K2 και η D3 έχουν συνεργιστικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι η βιταμίνη D3 βοηθά τον οργανισμό στην αφομοίωση ασβεστίου, ενώ η βιταμίνη K2 οδηγεί το ασβέστιο στο σκελετό.

Ενδείκνυται για άτομα με έλλειψη ή ανεπάρκεια στις βιταμίνες D και Κ, καθώς και για όσους έχουν μεγάλη ανάγκη απορρόφησης υψηλών ποσοτήτων ασβεστίου και σωστής αξιοποίησης αυτού. Συστήνεται, επίσης, σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με οστεοπόρωση ή/και ιστορικό τυχαίων καταγμάτων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

7,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ