Από το 1990

LiveUp Mini Stepper LS‑9041

LiveUp Mini Stepper LS‑9041

Το Mini Stepper είναι αποτελεσματικό και διασκεδαστικό. Η κίνηση στοχεύει σε πολλαπλούς μύες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Είναι απαλό με τα γόνατα και τις αρθρώσεις. Διαμορφώνει και τονώνει τους γλουτιαίους και τους μηριαίους μύες.


LiveUp

Η εταιρεία

Από το 2004, η LiveUp είναι ένα όνομα που βασικό στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε ασκούμενο αθλητικό εξοπλισμό, αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας, καθώς και τα εφόδια για να ακολουθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής.

Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Η σειρά της LiveUp καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Με μια ματιά

Mini Stepper LS-9041

Αυτό το Mini Stepper είναι ένας υψηλής ποιότητας εξοπλισμός άσκησης που προσφέρει ενδυνάμωση των μυών σας, ειδικά τους επαγωγούς και τους απαγωγούς των μηρών.

Η τεχνολογία των υδραυλικών αμορτισέρ εξασφαλίζει άνετο και χαμηλό αντίκτυπο προπόνησης χωρίς επιβάρυνση στις αρθρώσεις σας.

Η κονσόλα

Πολλαπλές ενδείξεις

Η κονσόλα του LiveUp® "Mini Stepper" σας επιτρέπει να λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο της άσκησης, τα βήματα της άσκησης, τα βήματα ανά λεπτό κατά την διάρκεια της άσκησης και τις θερμίδες που καταναλώσατε.

Επιπλέον, η κονσόλα μετακινείται ώστε να έχετε την καλύτερη γωνία ανάγνωσης της κονσόλας.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό πλαισίου
ΧάλυβαςΗλεκτρονική κονσόλα
LCDΕνδείξεις
Βήματα, Βήματα ανά λεπτό, Χρόνος και ΘερμίδεςΠεντάλ
Μεγάλα, με αντιολισθητική επένδυσηΛάστιχα για τα χέρια Περιλαμβάνονται
Μέγιστο βάρος χρήστη
100 kgΒάρος προϊόντος
11.2 kgΔιαστάσεις
55 x 38 x 35 cm

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 12,5 (kg)
Μήκος 59 (cm)
Πλάτος 44 (cm)
Ύψος 27 (cm) 

99,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ