Life Care Πολυθρόνα Μασάζ by i‑Rest SL‑A196‑2

  • Η Πολυθρόνα Μασάζ SL-A196-2 της Life Care παρέχει εντατικό μασάζ σώματος, όποτε το θελήσετε και από την άνεση του σπιτιού σας. 
  • Προσφέρει επίσης 5 διαφορετικά είδη μασάζ, με επιλογή ανάμεσα σε 8 διαφορετικά αυτόματα προγράμματα.
  • Η Πολυθρόνα δρα ευεργετικά σε σε ολόκληρο το σώμα ή εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή.
  • Το μασάζ πραγματοποιείται με αερόσακους και βαλβίδες ώστε να έχετε μία πλήρη και όμορφη εμπειρία.
1.597,00 € 1.700,00 €

Life Care

Η εταιρεία

Η Life Care είναι μία σειρά που προσφέρει πολυθρόνες μασάζ και συσκευές μασάζ υψηλής τεχνολογίας.

Τα προϊόντα της σειράς Life Care έχουν διεθνείς πιστοποιήσεις CE και RoHS, είναι σύγχρονα, καινοτόμα και βασισμένα στα πιο απαιτητικά πρότυπα χειροτεχνίας και ακριβούς μηχανικής. Σε κάθε ένα από αυτά δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια για να σας προσφέρει την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζεστε για να ζήσετε μία ζωή υγιή και χωρίς άγχος. 

Με μια ματιά

Πολυθρόνα Μασάζ SL-A196-2

Η Life Care A196-2 συνδυάζει εκπληκτική στην απλότητά με εξαιρετικό σχεδιασμό. Διαθέτει καμπύλη ράγας "SL", υψηλής απόδοσης, η οποία ακολουθεί πιστά την καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης για να παρέχει τα θεραπευτικά οφέλη του μασάζ σε όλο το σώμα μέχρι και τους γλουτούς.

Περιλαμβάνει επίσης οκτώ αυτόματα προγράμματα και 5 διαφορετικά είδη μασάζ σε συνδυασμό με αερόσακους για τα άκρα, έτσι ώστε να αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση στο καθημερινό σας στρες και να σας βοηθά να βρίσκετε τον καλύτερο εαυτό σας σε κάθε μέρα!

Καμπύλη Σχήματος "SL"

Η ανθρώπινη μηχανική συνδυάζεται με μια μελετημένη τεχνολογία διαστημικής καμπύλης ράγας σε σχήμα «SL» για να αυξήσει την απόσταση μασάζ στα 135 cm, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα εξατομικευμένο μασάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, βοηθώντας στη διατήρηση της καμπύλης σχήματος «S» των σπονδύλων του ανθρώπινου σώματος. Κάτι που θα βοηθήσει στην επίτευξη της χαλάρωσης της σπονδυλικής στήλης, ανακουφίζοντας την ένταση των μυών.

Λειτουργία Zero Space

Σχεδιασμένη με ένα κουμπί για να κινείται ομαλά και με μοναδική ολίσθηση προς τα εμπρός, η πλήρως ανοιχτή πολυθρόνα μασάζ μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 cm από τον πλησιέστερο τοίχο.

Κατά τη διαδικασία επίτευξης της λειτουργίας κύλισης 22 cm προς τα εμπρός, το κάθισμα θα γλιστρήσει προς τα εμπρός, εγκαταλείποντας την παραδοσιακή θέση της πολυθρόνας μασάζ, που περιορίζεται από τον διαθέσιμο χώρο μεταξύ της πολυθρόνας και του τοίχου πίσω της. Όταν το κάθισμα γέρνει, μπορεί να αισθανθείτε μια αίσθηση αιώρησης.

Λειτουργία Zero Gravity

Στη λειτουργία Zero Gravity, υπάρχει μία γωνία κλίσης περίπου 118 μοίρες μεταξύ του σώματος και των ποδιών, η θέση των οποίων είναι υψηλότερα από εκείνη της καρδιάς.

Η δύναμη της βαρύτητας από όλο το σώμα μοιράζεται ισομερώς στην πολυθρόνα. Αυτό σας δίνει μία αίσθηση έλλειψης βαρύτητας, ώστε να απολαύσετε απόλυτη χαλάρωση χωρίς περιορισμούς!

Φωνητικές εντολές

Για όσο η Πολυθρόνα βρίσκεται σε λειτουργία, μπορείτε να δώσετε συγκεκριμένες εντολές χωρίς να χρειάζεστε το χειριστήριο, απλά με τη φωνή σας!

Το σύστημα ανταποκρίνεται σε προκαθορισμένες εντολές, οι οποίες αναγράφονται στο πίσω μέρος του χειριστηρίου. Για να ενεργοποιηθεί το σύστημα και να εκτελεστεί μία εντολή, ξεκινάτε με την προσφώνηση "Hi Alice".

Bluetooth Music

Κατόπιν ενεργοποίησης της λειτουργίας bluetooth της πολυθρόνας, η συσκευής πηγής ήχου (π.χ. κινητό τηλέφωνο ή διαδικτυακό tablet) μπορεί να συνδεθεί με τη μονάδα bluetooth της πολυθρόνας και η μουσική που αναπαράγεται από την συσκευή πηγής ήχου μπορεί να μεταδοθεί ασύρματα στο ηχοσύστημα της πολυθρόνας μασάζ για αναπαραγωγή.

*Το bluetooth δεν είναι ενεργοποιημένο ως προεπιλογή

Διπλός Βραχίονας Μασάζ

Λειτουργία εξομοίωσης μασάζ: Αίσθηση βαθύ μασάζ χεριών τύπου διπλού V. Λειτουργία εξοπλισμένη με τεχνικές εξομοίωσης μασάζ όπως kneading ώμου, tap, knead & tap και shiatsu.
Ακριβές Σημείο Μασάζ: Εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης, νέας γενιάς, που ανιχνεύει διαφορετικά σχήματα σώματος και αντιλαμβάνεται αυτόματα την καμπύλη σώματος για την επίτευξη ακριβούς μασάζ.
Εξατομικευμένη λειτουργία μασάζ: Σύμφωνα με τις οδηγίες, προσαρμόστε γρήγορα το πλάτος, την ταχύτητα, την ένταση και το εύρος.

Μασάζ Αερόσακων

Βασισμένο στην βιο-μηχανική, την εργονομία και το μοντέλο φυσιοθεραπείας, που στοχεύει στα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σκελετού, σε συνδυασμό με μηδενική ισχύ, μηδενικό χώρο, μασάζ με μακρύτερη καμπύλη ράγας και μοντέρνα φυσική έκταση με 18 αερόσακους. Θα σας προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία μασάζ όταν είστε στο σπίτι, ενισχύοντας την υγεία και τη δραστηριότητά σας κάθε μέρα.

8 Αυτόματες Λειτουργίες

Γνωρίστε καλύτερα το σώμα και το μυαλό σας. Η πολυθρόνα αυτή διαθέτει 8 αυτόματες λειτουργίες μασάζ και έχει σχεδιασθεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαφορετικών ατόμων.

Μασάζ πλάτης

Τα "έξυπνα" μηχανικά χέρια μπορούν να κινηθούν κατά μήκος του σώματος, στο λαιμό, στους ώμους, στην πλάτη και στη μέση. Μπορούν να τοποθετήσουν αυτόματα το σώμα σε γωνία, ώστε το εύρος του μασάζ να κυμαίνεται από 21 έως 135 cm στην οριζόντια στάση, όπου καλύπτεται πλήρως η πλάτη.
Παράλληλα, το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 6 και 21 cm σε τρία επίπεδα.

12 Σημεία για φυσική θεραπεία

ΣΗΜΕΙΟ SHENGSHU

Τονώνει τα νεφρά και υποστηρίζει το yang, δυναμώνει την μέση και βοηθάει στην κατακράτηση νερού. Υποστηρίζει τα νεφρά.

ΣΗΜΕΙΟ FENGCHI
Ηρεμεί το συκώτι και δίνει μία αίσθηση αποτοξίνωσης. Συστήνεται για πονοκεφάλους και πονόδοντους.

ΣΗΜΕΙΟ JIANJING
Βοηθά την καρδιά, μειώνει το πρήξιμο, μπορεί να καταπραΰνει την αυχενική σπονδύλωση και την ακαμψία του λαιμού.

ΣΗΜΕΙΟ TIANZONG
Τεντώνει και ενεργοποιεί τους συνδέσμους των τενόντων, ρυθμίζει το chi και μειώνει το πρήξιμο, μειώνει την την περιαρθρίτιδα του ωμοβραχίονα, τον πόνο στους ώμους και τα χέρια.

ΣΗΜΕΙΟ XINSHU
Ανακουφίζει από πόνο στο στήθος, ρυθμίζει το chi, ενεργοποιεί και ηρεμεί τα νεύρα, υποστηρίζει την καρδιά.

ΣΗΜΕΙΟ GANSHU
Καταπραΰνει το συκώτι και την χοληδόχο κύστη, ρυθμίζει το chi και ενισχύει την όραση, υποστηρίζει το ήπαρ. 

ΣΗΜΕΙΟ NEIGUAN

Ηρεμεί το μυαλό, ρυθμίζει το chi και ανακουφίζει από τον πόνο, βοηθάει στην ανάρρωση της καρδιάς, υποστηρίζει την καρδιά.

ΣΗΜΕΙΟ HANDS SANLI

Καθαρίζει την καρδιά και βελτιώνει την όραση, ρυθμίζει το γαστρεντερικό σύστημα, κατάλληλο για πόνους στη μέση, τους ώμους και τα χέρια, για την δυσπεψία, τις πληγές του έλκους, τον πονόδοντο, το κρύο, και ούτω καθ' εξής.

ΣΗΜΕΙΟ FOOT SANLI

Τεντώνει και ενεργοποιεί τους συνδέσμους των τενόντων, ενδυναμώνει τη σπλήνα και το στομάχι, βοηθάει σε περίπτωση ηπατίτιδας, εντερίτιδας, βρογχίτιδας, νεφρίτιδας.

ΣΗΜΕΙΟ KUNLUN
Ηρεμεί τα νεύρα και καθαρίζει την καρδιά, τονώνει και ενεργοποιεί τους συνδέσμους των τενόντων. Είναι κατάλληλο για ισχιακό νευρόπονο, αρθρίτιδα στα γόνατα, διάστρεμμα αστραγάλου.

ΣΗΜΕΙΟ YONGQUAN
Τρέφει το yin και δυναμώνει τα νεφρά, ηρεμεί το συκώτι. Βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας, πονοκεφάλου, μυοκαρδίτιδας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ