Από το 1990

IronFlex One A Day (100tabs)

Πολυβιταμίνες
  • Συμπλήρωμα πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα
  • Υποστήριξη για τη λειτουργία των μυών, των οστών και των δοντιών
  • Βοηθά στη διατήρηση επαρκούς επιπέδου ανοσίας
  • Υποστήριξη του νευρικού συστήματος και καταπολέμηση της κούρασης
  • Βιταμίνες για ενίσχυση σε ταμπλέτες
13,50 € 18,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

IronFlex One A Day (100tabs)

Το Vitamin One-A-Day από το IronFlex είναι ένα υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων που περιέχει συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία ολόκληρου του σώματος. Το προϊόν περιέχει μεγάλη δόση βιταμίνης ADE, βιταμίνες Β και μέταλλα όπως μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, ιώδιο και ψευδάργυρο. Αυτά τα συστατικά υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό, την υγεία των οστών, το νευρικό σύστημα και την υγιή κατάσταση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Βιταμίνες για το ανοσοποιητικό

Στο Vitamin One-A-Day θα βρείτε ένα πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών, ξεκινώντας από τη βιταμίνη D, που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό και διατηρεί την καλή κατάσταση των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη C είναι επίσης υπεύθυνη για το ανοσοποιητικό και ενισχύει τον οργανισμό στην περίοδο της αυξημένης νοσηρότητας. Στο συμπλήρωμα από το Iron Flex θα βρείτε επίσης μεγάλη δόση βιταμινών Β, αυτές είναι: ριβοφλαβίνη, φολικό οξύ, Β6, Β12, βιοτίνη, νιασίνη και θειαμίνη. Είναι υπεύθυνα για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κούρασης, υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, διατηρούν τον σωστό μεταβολισμό και υποστηρίζουν την καλή κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών. Η βιταμίνη Ε και Α είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που λειτουργούν καλά στο δέρμα.

Μέταλλα

Στο προϊόν της μάρκας IronFlex θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά από ευεργετικές βιταμίνες και μέταλλα για γυναίκες και άνδρες. Αξίζει να θυμόμαστε ότι τα μέταλλα είναι επίσης σημαντικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Το ασβέστιο είναι υπεύθυνο για την υγεία των οστών και των δοντιών και ο σίδηρος υποστηρίζει την παραγωγή αίματος. Το μαγνήσιο είναι υπεύθυνο για το πώς λειτουργούν οι μύες, λαμβάνεται για την πρόληψη επώδυνων μυϊκών σπασμών. Το ιώδιο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Ο ψευδάργυρος υποστηρίζει το ανοσοποιητικό, τα υγιή μαλλιά και το αναπαραγωγικό σύστημα. Το κάλιο έχει επίσης θετική επίδραση στην απόδοση των μυών και παίζει μεγάλο ρόλο στη διατήρηση επαρκούς αρτηριακής πίεσης.

Ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων

Η βιταμίνη One-A-Day συνιστάται σε άτομα που θέλουν να φροντίζουν σωστά το σώμα τους και να του παρέχουν τα απαραίτητα ενεργά συστατικά. Η τακτική λήψη συμπληρωμάτων είναι απαραίτητη εάν θέλετε να διατηρήσετε υψηλή ανοσία, να διατηρήσετε τα μαλλιά και το δέρμα σας σε καλή κατάσταση και να δυναμώσετε τους μυς σας. Το συμπλήρωμα της μάρκας IronFlex θα παρέχει μεγάλη δόση ενεργών συστατικών σε ένα δισκίο.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

όξινο φωσφορικό ασβέστιο, διογκωτικός παράγοντας (κυτταρίνη), ανθρακικό μαγνήσιο, L-ασκορβικό οξύ, αντισυσσωματικά μέσα (στεατικό μαγνήσιο)], φουμαρικός σίδηρος (II), οξικός DL-αλφατοκοφερυλεστέρας, αντισυσσωματικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου), νικοτινικό οξύ αμίδιο, οξείδιο του ψευδαργύρου, οξικός ρετινυλεστέρας, θειικό μαγγάνιο, D-παντοθενικό ασβέστιο, χοληκαλσιφερόλη, μονονιτρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, ιωδιούχο κάλιο, χρωμιοκολενοβιο άλας χρωμίου (III, σολίβιο χλωριούχο, ιΙΙ) , κυανοκοβαλαμίνη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι ειδικοί του Ironflex συμβουλεύουν να παίρνετε 1 δισκίο μία φορά την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ