Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Ironflex Magnez (100tabs)

Μαγνήσιο + Κάλιο + Β6
  • Βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών
  • Βοηθά στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ενέργειας
  • Βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών
  • Βοηθά στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου

Επιλέξτε παραλλαγή:

8,50 € 12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Ironflex Magnez (100tabs) είναι ένα υγρό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μαγνήσιο, με την προσθήκη καλίου και βιταμίνης Β6. Είναι ένα συμπλήρωμα που προορίζεται για άτομα που έχουν αυξημένη ανάγκη για μαγνήσιο, κάλιο και βιταμίνη Β6. Συμπλήρωμα που προορίζεται για ενήλικες που είναι σωματικά ενεργοί, ειδικά για αθλητές. Το προϊόν συνιστάται σε περιόδους αυξημένης προσπάθειας.

Το μαγνήσιο που περιέχεται στο παρασκεύασμα βοηθά στη σωστή λειτουργία των μυών και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη διατήρηση του σωστού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικών ψυχολογικών λειτουργιών.

Το κάλιο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό, ανήκει στην ομάδα των ηλεκτρολυτών. Η θετική επίδραση στη λειτουργία του νευρικού συστήματος του σώματος είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική. Το κάλιο, ως ηλεκτρολύτης, είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση επαρκούς ηλεκτρικής τάσης στις κυτταρικές μεμβράνες και είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά ηλεκτρικών παλμών μεταξύ των κυττάρων.

Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη σωστή σύνθεση της κυστεΐνης και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής πρωτεΐνης και του μεταβολισμού του γλυκογόνου και συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Άλατα μαγνησίου κιτρικού οξέος (μαγνήσιο), κιτρικό κάλιο (κάλιο), πληρωτικά: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. άμυλο, αντισυσσωματικοί παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου. υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι ειδικοί του IronFlex συμβουλεύουν να παίρνετε 1 μερίδα (1 ταμπλέτα) ημερησίως 15 λεπτά μετά το γεύμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ