Δωρεάν Μεταφορικά >49€

IronFlex L-Carnitine 1000 (90tabs)

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση

IronFlex L-Carnitine 1000 (90tabs)

  • Υποστηρίζει διαδικασίες καύσης λίπους (απορρόφηση ενέργειας από λίπη) 
  • Συμβάλλει στην επιτάχυνση της αναγέννησης μετά την προπόνηση 
  • Αυξάνει την αντοχή της κατάρτισης
  • Καθυστερεί την επίδραση της κόπωσης

Το IronFlex L-καρνιτίνη είναι μια υψηλής ποιότητας, καθαρή L-καρνιτίνη, η οποία χαρακτηρίζεται από ισχυρές ιδιότητες κατά την περίοδο της απώλειας βάρους. 

Είναι ένα ασφαλές αμινοξύ για την υγεία σας, το οποίο επηρεάζει ενεργά τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα. Το IronFlex L-καρνιτίνη είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά λιπών στα μιτοχόνδρια, παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και των αιμοφόρων αγγείων, συμμετέχει στις διαδικασίες απόκτησης ενέργειας από λιπαρά οξέα και εξασφαλίζει την αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας σε τους μυς και όλα τα όργανα του σώματος. 

Το συμπλήρωμα είναι ιδανικό για αθλητές και λάτρεις ενός ενεργού τρόπου ζωής που θέλουν να εξασφαλίσουν υψηλή απόδοση, καθώς και για όλους όσους θέλουν να παρατηρήσουν γρήγορα τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρυγική L-καρνιτίνη 1000 mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

L-Carnitine Tartrate, διογκωτικοί παράγοντες: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, παράγοντες κατά της συσσωμάτωσης: ανθρακικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

14,90 € 19,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ