Δωρεάν Μεταφορικά >49€

IronFlex BCAA Recovery (500gr)

IronFlex BCAA Recovery (500gr)

  • Λειτουργεί αντικαταβολικά και αναβολικά,
  • Μειώνει το χρόνο μυϊκής αναγέννησης,
  • Βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους,
  • Βελτιώνει την αντοχή του σώματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης,
  • Καθυστερεί την ανάπτυξη ψυχικής κόπωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης αντοχής,
  • Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση.

Το IronFlex BCAA Recovery είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τέλειο συνδυασμό αμινοξέων BCAA και γλουταμίνης που σχεδιάστηκε για τη μέγιστη αποκατάσταση των μυών.

Μία από τις καλύτερες συνθέσεις αμινοξέων στην αγορά με διακλαδισμένη αλυσίδα και γλουταμίνη επιτρέπει την αποτελεσματική καταστολή των καταβολικών διεργασιών και την πρόκληση σωστής πρωτεϊνικής σύνθεσης. 

Το IronFlex BCAA Recovery επιτρέπει στο σώμα σας να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το BCAA, το οποίο έχει την ικανότητα να διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών στους μύες. Το προϊόν δεν περιέχει υπερβολικά υλικά πλήρωσης ή υδατάνθρακες που το κάνει ακόμα καλύτερο.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 serving (5 g) 100 g L-Glutamine 2500 mg 44 g BCAA 2500 mg 44 g L-Leucine 1250 mg 22 g L-Isoleucine 625 mg 11 g L-Valine 625 mg 11 g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

L-λευκίνη, L-γλουταμίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, κιτρικό οξύ, λεκιθίνη σόγιας, γεύση, σουκραλόζη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

Επιλέξτε παραλλαγή:

24,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ