Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Hercules Ashwagandha (100caps)

Ashwagandha (Στρες - Κούραση)
  • Αντιμετωπίζει το στρες
  • Μειώνει τα επίπεδα κούρασης
  • Αυξάνει μυϊκή μάζα και δύναμη

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,90 € 18,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το HERKULES Ashwagandha είναι ένα μοναδικό, φυσικό συμπλήρωμα με πολυάριθμες ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Το Ashwagandha, γνωστό και ως ινδικό ginseng, είναι σήμερα το πιο δημοφιλές προσαρμογόνο - ένα συστατικό που καταπολεμά το ευρέως κατανοητό ψυχοφυσικό στρες, υποστηρίζοντας την προσαρμογή στις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη διατήρηση της ομοιόστασης.


Το Ashwagandha μειώνει αποτελεσματικά τα επίπεδα κορτιζόλης, βελτιώνει την αναγέννηση, υποστηρίζει τη σωστή λίμπιντο και σταθεροποιεί τη διάθεση. Όταν επιλέγετε το σωστό προϊόν, αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα τυποποιημένο συμπλήρωμα - στην περίπτωση της ashwagandha, με ανολίδες, τη δραστική ουσία αυτού του εκχυλίσματος. Είναι το κατάλληλο περιεχόμενο που καθορίζει την αποτελεσματική λειτουργία του συμπληρώματος . Αγοράζοντας το HERKULES Ashwagandha, λαμβάνετε ένα τυποποιημένο προϊόν - ανά μερίδα (1 κάψουλα) παρέχετε μια αποτελεσματική δόση 10 mg μεανολίδες, η οποία διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha Withania somnifera τυποποιημένο σε 2% με ανολίδες, πληρωτικό: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη βοείου κρέατος, καθαρό νερό

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα (μερίδα) με άφθονο νερό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ