Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Whey Hydro Crea Power Pack

Πακέτο Γράμμωσης & Δύναμης

GoldTouch Whey Hydro Crea Power Pack

Χρειάζεσαι Αύξηση Μυϊκού όγκου & Γράμμωση;

Το πακέτο muscle shred με 4 TOP προϊόντα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να:

  • Να αυξήσεις την καθαρή σου μυϊκή σου μάζα
  • Να κρατήσεις σταθερό ή ακόμη και να μειώσεις το ποσοστό του αποθηκευμένου λίπους στο σώμα σου
  • Να αυξήσεις την αντοχή, τη δύναμη και την ενέργεια σου ώστε να ανεβάσεις επίπεδο την προπόνηση σου

To πακέτο Muscle Shred είναι ένας προσεκτικός συνδυασμός συμπληρωμάτων που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το σώμα σας, καθώς σας προμηθεύει με τα απαραίτητα για να πετύχετε μυϊκή αύξηση και γράμμωση.
Συγκεκριμένα το πακέτο Muscle shred περιέχει :

Whey Titans Zero καθαρή πρωτεΐνη, 100% από ορό γάλακτος, με μεγάλη συγκέντρωση σε BCAA και άλλα αμινοξέα. Θα αυξήσει την πρωτεϊνική πρόσληψη που χρειάζονται οι μύες σου για να αναπτυχθούν

Χρήση: 2 με 3 φορές καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες σου. (το πρωί, αμέσως μετά την προπόνηση ή /και ενδιάμεσα στα γεύματα)

Focus & Power Δυνατό Preworkout για δυνατές προπονήσεις. Θα σας δώσει συγκέντρωση στην προπόνηση και δύναμη να τα δώσετε όλα. Περισσότερη προπόνηση= περισσότερα gains. Περιέχει Κρεατίνη, Κιτρουλίνη, Βήτα- αλανίνη κτλ, αλλά έχει και λιποδιαλυτική δράση.

Χρήση: 1 φορά την ημέρα 30 λεπτά πριν την προπόνηση(όχι πολύ αργά το βράδυ)

Hydro 5 Amino Acids- Eλεύθερα αμινοξέα σε κάψουλα που αποτρέπουν τον μυϊκό καταβολισμό, βελτιώνουν την αποκατάσταση, συμβάλουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση μυών.

Χρήση: Καταναλώστε 2 με 3 φορές ημερησίως(1 μερίδα = 2 κάψουλες). Προτείνουμε 1 φορά πριν την προπόνηση και ενδιάμεσα στα γεύματα

Creatine Monohydrate Kάψουλες μονουδρικής κρεατίνης για πιο δυνατούς μύες και αύξηση του όγκου. Η κρεατίνη θα δώσει στα μυϊκά κύτταρα περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε να καταφέρουν να δουλέψουν περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση.

Χρήση: Καταναλώστε 1 φορά την ημέρα(1 μερίδα = 3 κάψουλες). Προτείνουμε μετά την προπόνηση.

 Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

101,00 € 114,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ