Από το 1990

GoldTouch Nutrition Zeolith Micro (60caps)

Ζεόλιθος (Αποτοξίνωση)
  • Φυσική Αποτοξίνωση του Οργανισμού
  • Περιέχει τον Φυσικό Ορυκτό Ζεόλιθο Klinopur® Zeolite με 95% Περιεκτικότητα Clinoptilolite, σε Εξαιρετικά Λεπτή Σκόνη που Βελτιστοποιεί τα Αποτελέσματα.
  • Δεσμεύει και Βοηθά στην Αποβολή των Βαρέων Μετάλλων, των Ραδιενεργών Μετάλλων, των Φυτοφαρμάκων, των Ζιζανιοκτόνων, καθώς και άλλων Τοξινών από τον Οργανισμό.
  • Δεσμεύει τις Ελεύθερες Ρίζες, Λειτουργώντας ως Ισχυρό Αντιοξειδωτικό.
  • Προλαμβάνει τη Δημιουργία Γαλακτικής Οξέωσης και Βοηθάει στην Κυτταρική Αποτοξίνωση.
  • Εγκλωβίζει τα Αλλεργιογόνα και Ρυθμίζει το PH στον Οργανισμό.

Επιλέξτε παραλλαγή:

21,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Zeolith Micro (60caps)

Πολλές από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στο περιβάλλον περνούν μέσω της τροφικής αλυσίδας και στο σώμα μας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα υγείας.

Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει βλαβερές ουσίες όπως τοξίνες, ελεύθερες ρίζες και βαρέα μέταλλα από τον εντερικό σωλήνα, διευκολύνοντας έτσι την φυσική αποτοξίνωση. Λόγω της χημικής του σύστασης και της δομής του ζεόλιθου(σαν σφουγγάρι), τα ιόντα των βαρέων μετάλλων και οι τοξίνες επικολλιούνται πάνω του και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του γαστρεντερικού συστήματος. Επίσης ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να προκαλεί μετατόπιση του ρΗ προς ένα πιο αλκαλικό περιβάλλον (μεταξύ 7,35 και 7,45), δημιουργώντας έτσι μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό. Επίσης ο ζεόλιθος έχει αντιφλεγμονώδη επίδραση στο έντερο και ενισχύει φυσικά το εντερικό τοίχωμα, αποτρέποντας τη διαρροή*.

*Στο Leaky-Gut/σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου, τοξίνες, μικρόβια και φλεγμονώδη μόρια μπορούν να εισέλθουν από το έντερο στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας φλεγμονή στο σώμα.

Οι κάψουλες Zeolith Micro:

  • περιέχουν το γνωστό ζεόλιθο Klinopur® Zeolite. Η πρώτη ύλη (Klinopur®) είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης, χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και την καθαρότητά του, καθώς και από την ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε κλινοπτιλόλιθο 95%.
  • περιέχουν εξαιρετικά λεπτά αλεσμένη(micronized) σκόνη, η οποία εξασφαλίζει τη βέλτιστη επίδραση του κλινοπτιλόλιθου.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ