Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition Whey Zero Real Fat Killer Pack

Πακέτο Γράμμωσης & Κάψιμο Λίπους

GoldTouch Nutrition Whey Zero Real Fat Killer

Για να κάνεις γράμμωση και να φανούν οι κοιλιακοί, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε το ποσοστό λίπους του σώματος. Επομένως ο βασικός σου στόχος είναι αυτός: να μειώσεις το λίπος σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες και λιγότερο υδατάνθρακα γενικά, ενώ συνεχίζεις να γυμνάζεσαι. Επομένως:

  • Συμβουλή Γράμμωσης 1: Μειώστε λίγο την κατανάλωση υδατάνθρακα και αυξήστε την πρόσληψη πρωτεΐνης μεταξύ 2 - 2.6γρ ανά κιλό σωματικού βάρους για να διατηρήσετε τους μύες σας και να αποφύγετε την απώλεια μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της γράμμωσης. Η Whey Titans zero (2000gr) είναι μια καθαρή πρωτεΐνη ορρού γάλακτος η οποία θα σας βοηθήσει σ' αυτό.

Χρήση: Καταναλώστε 1 δόση(1scoop σε 1 ποτήρι νερό) 2-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με το διαιτολόγιο σας. Εμείς προτείνουμε 1 δόση το πρωί ως πρώτο γεύμα και 1 αμέσως μετά την προπόνηση.


  • Συμβουλή Γράμμωσης 2: Η ποιότητα της τροφής που δίνουμε στους μύες μας παίζει σημαντικό ρόλο στην γράμμωση. Το Real Amino (200gr) εξασφαλίζει ότι προσλαμβάνεις την συνιστώμενη ημερήσια δόση αμινοξέων, ώστε να βελτιώνεται η αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση και να ελαχιστοποιείται ο μυϊκός καταβολισμός που θα μπορούσατε να υποστείτε λόγω της υποθερμιδικής δίαιτας που ακολουθείτε.

Χρήση: Καταναλώστε 1 δόση(1scoop σε 1 ποτήρι νερό) 2-3 φορές την ημέρα ενδιάμεσα στα γεύματα σας. Προτείνουμε να καταναλώνετε 1 δόση πριν ή ενδιάμεσα στην προπόνηση


  • Συμβουλή Γράμμωσης 3: Προσθέστε ή αυξήστε την αερόβια άσκηση στην προπόνηση σας. Δεν παραλείπουμε όμως την γυμναστική με βάρη γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σας για έως και 36 ώρες μετά την προπόνηση.Το Fat killer liquid (500ml) είναι θερμογεννητικός λιποδιαλύτης με 20 ενεργά συστατικά, ο οποίος θα βοηθήσει πριν την προπόνηση για να αυξήσετε τις καύσεις και την ενέργεια σας στην προπόνηση και γενικά να μειώσετε το ποσοστό του λίπους σας.

Χρήση : Καταναλώστε 1 κουταλιά της σούπας(σκέτη ή διαλυμένη σε νερό) 2-3 φορές ημερησίως. Προτείνουμε: πρωί 20 λεπτά πριν το πρωινό, μεσημέρι 20 λεπτά πριν το γεύμα και 20 λεπτά πριν την προπόνηση. Φροντίστε να μην παίρνετε πολύ αργά το βράδυ γιατί περιέχει καφεΐνη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

81,00 € 138,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ