Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition SAMe 200 (60caps)

  • Δρα ως Φυσικό Αντικαταθλιπτικό, Αυξάνοντας την Ντοπαμίνη.
  • Έχει Αναλγητική και Αντιφλεγμονώδη Δράση, Οπότε Μπορεί να Βοηθήσει Ακόμη και σε Περιπτώσεις όπως η Οστεοαρθρίτιδα.
  • Έχει Ευεργετικές Ιδιότητες για το Συκώτι.

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition SAMe 200 (60caps)

Το SAMe (S-αδενοσυλ-μεθειονίνη) είναι ένα παράγωγο είναι ένα παράγωγο αμινοξέων που συντίθεται φυσικά στο σώμα από τα αμινοξέα(μεθειονίνη και τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP). Το SAMe συμμετέχει στον σχηματισμό και τη διάσπαση διάφορων χημικών ουσιών στο σώμα, όπως πρωτεΐνες, διάφορες ορμόνες και η κατανάλωση του ως συμπλήρωμα έχει διάφορα πλεονεκτήματα

  • Το SAMe παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της διάθεσης, λόγω του ρόλου του στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών και φωσφολιπιδίων. Έρευνες δείχνουν ότι η προσθήκη SAMe στη διατροφή καταθλιπτικών ασθενών αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης, ντοπαμίνης, οδηγώντας σε σημαντική κλινική βελτίωση, με φυσικό τρόπο.
  • Το SAMe έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, χρησιμοποιείται συνήθως ως συμπλήρωμα για την οστεοαρθρίτιδα. . Επίσης, έχει και αντιφλεγμονώδη δράση,
  • Έχει αναλγητική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση διάφορων πόνων που προκύπτουν από την προπόνηση ή την καταπόνηση των μυών.

Το SAMe 200, κατασκευάζεται από την υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη Adomix® και συσκευάζεται σε κάψουλα "DRcaps™" η οποία εξασφαλίζει ότι θα απελευθερώσει το περιεχόμενο της στο έντερο και όχι στο στομάχι, προστατεύοντας έτσι τη δραστική ουσία από τα οξέα του στομαχιού.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ