Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr) + GoldTouch Rich Mind (60caps)

Πακέτο Προσφοράς (-10%)

GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr) + GoldTouch Rich Mind (60caps)

1) GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr) 

-85% Whey Isolate(WPI 95) + 10% whey hydrolized(WPH 86)

-26 γραμμάρια πρωτείνης / scoop30γρ.

-5,5 γραμμάρια glutamine

-6,5 γραμμάρια BCAA

Xωρίς: soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame

Με: μηδενικά ποσοστά λακτόζης και υδατανθράκων

H ISO TOUCH premium protein blend είναι η πιο υψηλής ποιότητας, καθαρή και βιολογική πρωτείνη που μπορείτε να καταναλώσετε. Η Iso Touch 86% είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο χρήστης που το καταναλώνει, να λαμβάνει ικανοποιητική ποσότητα καθαρής και ποιοτικής πρωτεΐνης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Περιέχει 86% καθαρή και βιολογική πρωτεΐνη, άρα σε κάθε scoop(30γρ.) που καταναλώνετε, ο οργανισμός λαμβάνει περίπου 26γρ. πρωτεΐνη, υποστηρίζοντας την αύξηση άπαχης μάζας.

Η Iso Touch περιέχει φυσικά γλουταμίνη για ταχύτερη ανάρρωση των μυών. Όλα αυτά καθιστούν την Iso Touch 86% ως την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης που μπορείτε να καταναλώσετε. Εγγυόμαστε ότι κάθε μπουκάλι της ISO TOUCH παρασκευάζεται με πρώτη ύλη γάλα που προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται με χορτάρι και χωρίς ορμόνες.

Όπως σε όλα μας τα προϊόντα έτσι και στην ISO TOUCH οι διαδικασίες παραγωγής υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους και υπακούει σε υψηλά standard ποιότητας. Το blend της ISO touch αποτελείται απο: 85% Whey Isolate(WPI 95) + 10% whey hydrolized(WPH 86) 26 γραμμάρια πρωτείνης / scoop30γρ. 5,5 γραμμάρια glutamine 6,5 γραμμάρια BCAA

Xωρίς: soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame Με: μηδενικά ποσοστά λακτόζης και υδατανθράκων

Οι κύριες πτυχές στο μυαλό μας, ενώ διαμορφώναμε τη ISOTOUCH Blend™ είναι η ποιότητα και η γεύση. Για το λόγο αυτό επιτύχαμε εξαιρετικές γεύσεις τις οποίες «δέσαμε» μόνο με πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, δεξτρόζης ή μαλτοδεξτρόζης όπως κάνουν τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν σήμερα. Η πρωτεϊνη σας πλέον γίνεται μια απόλαυση.

Δοσολογία: Ενα scoop το πρωί ενα το μεσημερι και ενα μετά την προπόνηση. Ρίξτε 30-50 γραμμάρια στο shaker και προσθέστε 250-300 ml κρύο νερό, γάλα ή το αγαπημένο σας ρόφημα. Ανακατέψτε για 60 δευτερόλεπτα. Smoothie: Μπορείτε να προσθέστε στο shaker φρέσκα ή παγωμένα φρούτα, γιαούρτι, βρώμη, γάλα καρύδας ή οποιοδήποτε συστατικό με χαμηλό γλυκαιμικό και απολαύστε ένα υγιές smoothie.

2) GoldTouch Rich Mind (60caps)

Πνευματική Διαύγεια, Εστίαση & Συγκέντρωση του μυαλού

Νοοτροπικό συμπλήρωμα με φυσικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλά & βότανα που:

  • Ενισχύει την πνευματική εστίαση και συγκέντρωση
  • Συμβάλλει στην διαύγεια και την καλύτερη πνευματική απόδοση
  • Βελτιώνει τη λειτουργία της μνήμης και τη συγκράτηση πληροφοριών

Αν χρειάζεται να λειτουργείς σε υψηλό πνευματικό επίπεδο & να αποδίδεις τα μέγιστα καθημερινά, το Rich mind είναι το φυσικό συμπλήρωμα που πιθανόν να χρειάζεσαι.

Περιέχει φυσικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και ειδικά βότανα τα οποία συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της πνευματικής σας απόδοσης. Συγκεκριμένα μπορεί να ενισχύσουν τη δυνατότητα σας να εστιάσετε και να μείνετε συγκεντρωμένος για περισσότερη ώρα. Επίσης παρέχουν ενέργεια στον εγκέφαλο και καταπολεμούν την πνευματική κόπωση. Τέλος βελτιώνει τη λειτουργία της μνήμης και συμβάλλει γενικά στην καλή υγεία του εγκεφάλου.

Συσκευασία: 60 caps

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

97,20 € 108,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ