Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr) + GoldTouch Nutrition Crea Mix (200gr)

Πακέτο Προσφοράς (-5%)

GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr) + GoldTouch Nutrition Crea Mix (200gr)

1) GoldTouch Nutrition Iso Touch 86% (2000gr)

-85% Whey Isolate(WPI 95) + 10% whey hydrolized(WPH 86)

-26 γραμμάρια πρωτείνης / scoop30γρ.

-5,5 γραμμάρια glutamine

-6,5 γραμμάρια BCAA

Xωρίς: soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame

Με: μηδενικά ποσοστά λακτόζης και υδατανθράκων

H ISO TOUCH premium protein blend είναι η πιο υψηλής ποιότητας, καθαρή και βιολογική πρωτείνη που μπορείτε να καταναλώσετε. Η Iso Touch 86% είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο χρήστης που το καταναλώνει, να λαμβάνει ικανοποιητική ποσότητα καθαρής και ποιοτικής πρωτεΐνης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Περιέχει 86% καθαρή και βιολογική πρωτεΐνη, άρα σε κάθε scoop(30γρ.) που καταναλώνετε, ο οργανισμός λαμβάνει περίπου 26γρ. πρωτεΐνη, υποστηρίζοντας την αύξηση άπαχης μάζας.

Η Iso Touch περιέχει φυσικά γλουταμίνη για ταχύτερη ανάρρωση των μυών. Όλα αυτά καθιστούν την Iso Touch 86% ως την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης που μπορείτε να καταναλώσετε. Εγγυόμαστε ότι κάθε μπουκάλι της ISO TOUCH παρασκευάζεται με πρώτη ύλη γάλα που προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται με χορτάρι και χωρίς ορμόνες.

Όπως σε όλα μας τα προϊόντα έτσι και στην ISO TOUCH οι διαδικασίες παραγωγής υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους και υπακούει σε υψηλά standard ποιότητας. Το blend της ISO touch αποτελείται απο: 85% Whey Isolate(WPI 95) + 10% whey hydrolized(WPH 86) 26 γραμμάρια πρωτείνης / scoop30γρ. 5,5 γραμμάρια glutamine 6,5 γραμμάρια BCAA

Xωρίς: soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame Με: μηδενικά ποσοστά λακτόζης και υδατανθράκων

Οι κύριες πτυχές στο μυαλό μας, ενώ διαμορφώναμε τη ISOTOUCH Blend™ είναι η ποιότητα και η γεύση. Για το λόγο αυτό επιτύχαμε εξαιρετικές γεύσεις τις οποίες «δέσαμε» μόνο με πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, δεξτρόζης ή μαλτοδεξτρόζης όπως κάνουν τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν σήμερα. Η πρωτεϊνη σας πλέον γίνεται μια απόλαυση.

Δοσολογία: Ενα scoop το πρωί ενα το μεσημερι και ενα μετά την προπόνηση. Ρίξτε 30-50 γραμμάρια στο shaker και προσθέστε 250-300 ml κρύο νερό, γάλα ή το αγαπημένο σας ρόφημα. Ανακατέψτε για 60 δευτερόλεπτα. Smoothie: Μπορείτε να προσθέστε στο shaker φρέσκα ή παγωμένα φρούτα, γιαούρτι, βρώμη, γάλα καρύδας ή οποιοδήποτε συστατικό με χαμηλό γλυκαιμικό και απολαύστε ένα υγιές smoothie.

2) GoldTouch Nutrition Crea Mix (200gr)

Το CreaMix :

Αυξάνει την άπαχη σωματική μάζα

Βελτιώνει τη μέγιστη δύναμη

Βελτιώνει τη μυϊκή αντοχή

Αυξάνει την αναερόβια δύναμη και απόδοση (όπως φαίνεται σε πολλές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των συνεχών αλμάτων, την άρση βαρών, το sprinting, και την προπόνηση υψηλής έντασης)

Το CreaMix είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει 10 διαφορετικά είδη κρεατίνης. Tri-Creatine Malate,Creatine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Orotate, Creatine Gluconate, Creatine Pyruvate, Kre-alkalyn, Creatine HCL, Creatine Citrate, Creatine Nitrate, Creatine Ethyl Ester

Ο συνδυασμός αυτών των 10 τύπων κρεατίνης, εξασφαλίζει γρήγορη αλλά και παρατεταμένη αποδέσμευση της στους μύες, κατά τη διάρκεια της άσκησης που οι ανάγκες των μυών για ενέργεια αυξάνονται κατακόρυφα. Ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση η οποία θα φτάσει τη μυϊκή ανάπτυξη σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το CreaMix σε κύκλους με φάση φορτώματος.

Με 5γρ. ανά δόση το CreaMix είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για την αύξηση του μυϊκού όγκου και κατ' επέκταση τη βελτίωση της δύναμης και της μυϊκής αντοχής και της απόδοσης γενικότερα.

Τι είναι η κρεατίνη και πως λειτουργεί;

Η κρεατίνη είναι μία ενδογενής ουσία (παράγεται από το σώμα μας) από τα αμινοξέα γλυκίνη, αργινίνη και μεθιονίνη. Επίσης λαμβάνεται και από την τροφή με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ψαριών. Εντοπίζεται στους σκελετικούς μύες, τον εγκέφαλο και σε διάφορους άλλους ιστούς. Η κρεατίνη στους μύες σχηματίζει τη φωσφοκρεατίνη (PCr), μια ουσία πολύ σημαντική για την ενεργειακή απόδοση καθώς συμβάλλει στην αναγέννηση του ΑΤΡ, το οποίο με τη σειρά του παρέχει την απαραίτητη ενέργεια σε κάθε κύτταρο.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μύες απαιτούν τεράστια ποσά άμεσης ενέργειας, πολλαπλασιάζοντας την ανάγκη για ATP. Η κρεατίνη επομένως επαναπρομηθευει τους μυς με ATP παρατείνοντας έτσι το χρόνο που μπορεί ο μυς να παράγει έργο. Αυτό σας επιτρέπει να ασκηθείτε περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση.

Συσκευασία: 200γρ(40 δόσεις)

Δοσολογία Ημέρες Άσκησης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί και 5γρ πρίν ή μετά την προπόνηση. Ημέρες Χαλάρωσης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί Συστήνεται να καταναλώνεται με χυμό ώστε να βελτιωθεί η έκκριση ινσουλίνης. (Η ινσουλίνη λειτουργεί ως ένα είδος προωθητικής αντλίας για την κρεατίνη, ωθώντας την στους μύες, βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την πρόσληψη κρεατίνης)

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

74,10 € 78,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ