Από το 1990

GoldTouch Nutrition iMaster ALL in 1 Mass Gaining Formula (3000gr)

 • Φόρμουλα Όλα σε 1
 • Μυϊκή Ανάπτυξη & Δύναμη
 • 51 Συστατικα
 • Μυϊκή Αποκατάσταση
 • Μειώνει το Αίσθημα της Κούρασης
 • Βελτίωση της Δύναμης
 • Προσθέτει Μυϊκό Όγκο
 • Μοναδικός Συνδυασμός Κρεατίνης, Πρωτεΐνης, Αμινοξέων BCAA, Γλουταμίνης, Υδατανθράκων, Ωμέγα 3 Λιπαρών Οξέων, Βιταμινών, Μετάλλων

Επιλέξτε παραλλαγή:

51,00 € 55,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition iMaster ALL in 1 Mass Gaining Formula (3000gr)

Φόρμουλα όλα σε 1, για μυϊκή ανάπτυξη & δύναμη

Το iMaster περιέχει 51 συστατικα σε ακριβείς αναλογίες με συνεργική δράση:

 • βοηθά να αυξήσετε τον χρόνο και την ένταση της προπόνησης
 • ενισχύει τη μυϊκή αποκατάσταση και μειώνει το αίσθημα της κούρασης
 • συμβάλλει στη βελτίωση της δύναμης και της εκρηκτικότητας
 • προσθέτει μυϊκό όγκο
 • μεγιστοποιεί την πρωτεϊνοσύνθεση στους μυς
 • ενεργοποιεί την έκκριση ινσουλίνης με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη μεταφορά κρεατίνης & θρεπτικών ουσιών στους μυς

Αυξημένη ισχύς. Πιο γεμάτοι μύες. Βελτιωμένη δύναμη.

Το iMaster συνδυάζει 51 ποιοτικά συστατικά σε μια μοναδική φόρμουλα η οποία εξασφαλίζει ότι οι σκληρές προπονήσεις σας δεν πάνε χαμένες, αλλά αντιθέτως θα βελτιώσει τη δύναμη και την αντοχή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης με αποτέλεσμα περισσότερο μυϊκό όγκο, αύξηση της δύναμης σας και ταχύτερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Το iMaster είναι κάτι παραπάνω από μια συνηθισμένη φόρμουλα κρεατίνης, καθένα από τα 51 της συστατικά επιτείνει τη δράση ή την απορρόφηση ενός άλλου συστατικού και δρουν όλα μαζί συνεργικά ως ένα αρμονικό σύνολο εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο σώμα σας.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει στο σώμα σας έναν μοναδικό συνδυασμό κρεατίνης, πρωτεΐνης, αμινοξέων BCAA, γλουταμίνης, υδατανθράκων, ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, βιταμινών, μετάλλων και άλλων παραγόντων που απαιτούνται για μυϊκή ανάπτυξη, δύναμη και ανάρρωση σε περιόδους σκληρής προπόνησης.

Η κρεατίνη που περιέχεται διογκώνει τα μυϊκά κύτταρα, δημιουργεί μεγαλύτερους και πυκνότερους μυς χωρίς να αφήνει το σώμα σας να φαίνεται απλά πρησμένο αλλά κατά τα άλλα χαλαρό ή μαλακό. Η φόρμουλα του iMaster σας εξασφαλίζει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στη μυϊκή σας ανάπτυξη με μια "υγιεινή" δόση κρεατίνης και χωρίς να χρειάζεται να διακόπτετε τη χρήση του προκειμένου να μην υπερφορτώνετε τον οργανισμό σας. Η προσθήκη υδατανθράκων γρήγορης και αργής απορρόφησης ενεργοποιεί την έκκριση ινσουλίνης και γλυκογόνου τα οποία συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της μεταφοράς της κρεατίνης στους μυς.

Επίσης περιέχει BCAA τα οποία ενισχύουν την πρωτεινοσύνθεση και δρουν εναντίον του καταβολισμου των μυών προλαμβάνοντας έτσι τη μυϊκές απώλειες σε καθαρή μάζα κατά τη διάρκεια της άσκησης σας. Η L-Γλουταμίνη και τα άλλα αμινοξέα ενισχύουν τη μυϊκή αποκατάσταση και σας βοηθούν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αντοχή. Τέλος το iMaster είναι εμπλουτισμένο με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα καθώς και με μια ποικιλία σημαντικών βιταμινών και μετάλλων τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και ενισχύουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Καθένα απ' αυτά τα ενεργά συστατικά είναι μελετημένα ώστε το ένα να βελτιώνει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του άλλου. Έτσι χρησιμοποιώντας το Imaster σε συνδυασμό με την προπόνηση σας θα δείτε να αυξάνεται τρομερά η απόδοση, η αντοχή και η εκρηκτικότητα, η δύναμη, η απώλεια λίπους και η μυϊκή ανάπτυξη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε την ημέρα το ελάχιστο 100γρ έως 150γρ maximum.
Μέρες προπόνησης: 1 δόση(σχεδόν 2 scoop) με 500ml νερό το πρωί και 1 δόση μετά την προπόνηση.
Μέρες χωρίς προπόνηση: 1 δόση(σχεδόν 2 scoop) με 500ml νερό το πρωί και 1 δόση το απόγευμα. 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ