Από το 1990

GoldTouch Nutrition Dental Support (90caps)

Βιταμίνες για Δόντια
  • Αυξάνει την Πρόσληψη Σημαντικών Μικροθρεπτικών Συστατικών, τα Οποία Βελτιώνουν τη Στοματική σας Υγεία.
  • Περιέχει Επιλεγμένες Βιταμίνες, Ασβέστιο, Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη κ.α. Συστατικά τα Οποία Βοηθούν στη Διατήρηση Γερών Οστών (Δόντια, Γνάθος) και στην Υποστήριξη Συνδετικού Ιστού τους (Ούλα).
  • Μειώνει τις Φλεγμονές και Ενισχύει τους Αμυντικούς Μηχανισμούς του Οργανισμού
  • Βοηθά να Διατηρήσετε ένα Λαμπερό, Υγιές Χαμόγελο.

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Dental Support (90caps)

Το λαμπερό, υγιές χαμόγελο πέρα από μια όμορφη εμφάνιση, δείχνει και την υγεία ενός ατόμου. Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών καθώς και η χρήση νήματος είναι απαραίτητα για τη διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής. Δυστυχώς πολύ συχνά, διάφοροι παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κακή στοματική υγιεινή, ορισμένες παθήσεις, η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, η προχωρημένη ηλικία δημιουργούν τερηδόνα και άλλα προβλήματα στα δόντια, ακόμα και περιοδοντική νόσο.

Φυσικά, η σωστή διατροφή είναι σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση ενός λαμπερού χαμόγελου. Η φόρμουλα του Dental Support περιέχει επιλεγμένα μικροθρεπτικά συστατικά όπως: Ασβέστιο, Μαγγάνιο & Χαλκό, Βιταμίνη D, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β (Β6 & Β12), Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, Φολικό οξύ, τα οποία σας παρέχουν τη διατροφική υποστήριξη που χρειάζεστε για τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

  • Η αυξημένη πρόσληψη συστατικών όπως το ασβέστιο, η γλυκοζαμίνη, η χρονδροϊτίνη συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας στη γνάθο, ενώ υποστηρίζει και τους συνδετικούς ιστούς (ούλα)
  • H Βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των δοντιών, ενώ επίσης βοηθά να μειωθεί η φλεγμονή στα ούλα και να διατηρηθούν υγιή.
  • Το ασβέστιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στην πρόληψη της οστικής απώλειας.
  • Το Μαγγάνιο και ο Χαλκός ενισχύουν τους συνδετικούς ιστούς και συγκεκριμένα τα ούλα.
  • Η βιταμίνη C υποστηρίζει το σχηματισμό κολλαγόνου, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε από 1 κάψουλα 3 φορές την ήμερα με ένα ποτήρι νερό


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ