Από το 1990

GoldTouch Nutrition Beta Alanine (120 caps)

Β-Αλανίνη
  • 100% Beta Alanine σε κάψουλα χωρίς περιττά έκδοχα
  • Αμινοξύ που συμβάλει στην αύξηση της αθλητικής σας απόδοσης και στη σύνθεση μυϊκής μάζας
  • Μείωση της συσσώρευσης γαλακτικού οξέος στους μύες
  • Αύξηση της αντοχής των μυών
  • Καθυστερεί την μυϊκή κόπωση σε προπονήσεις υψηλής έντασης
  • Ανεβάστε επίπεδο στην προπόνηση σας με περισσότερη δύναμη, ενέργεια και αντοχή

Επιλέξτε παραλλαγή:

14,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Beta Alanine (120 caps)

Η β-αλανίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ. Το σώμα σας το χρησιμοποιεί μαζί με την ιστιδίνη, για να σχηματίσει την καρνοσίνη, της οποίας ο ρόλος είναι να μειώνει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μύες σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η συσσώρευση του γαλακτικού είναι υπεύθυνη για την αίσθηση καψίματος που μπορεί να νιώθετε σ' ένα συγκεκριμένο μυ όταν τον γυμνάζετε, ενώ φυσικά μειώνει την ικανότητα του να συστέλλεται και σταδιακά επιφέρει την κόπωση.

Επομένως η βήτα-αλανίνη, ως συμπλήρωμα, χρησιμοποιείται για να καθυστερήσει την κόπωση κατά την άσκηση υψηλής έντασης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε περισσότερα βάρη, να κάνετε επιπλέον επαναλήψεις, να μειώσετε το χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετς, να «βγάλετε» καλυτέρα και την πιο εντατική προπόνηση cardio. Ο αυξημένος όγκος προπόνησης, σημαίνει περισσότερη μυϊκή δύναμη και αντοχή, οπότε σταδιακά θα παρατηρήσετε και αύξηση της μυϊκής σας μάζας.

Επομένως μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση της beta-alanine, είτε κάνετε αθλήματα που απαιτούν ένταση και έκρηξη δύναμης (σπριντ, βάρη), είτε κάνετε αθλήματα αντοχής και καρδιαγγειακών ασκήσεων (όπως HIIT), είτε θέλετε να ανεβάσετε επίπεδο την προπόνηση σας, ξεπερνώντας το προσωπικό σας όριο.

Πλεονεκτήματα:

  • Αποτρέπει τον σχηματισμό γαλακτικού οξέος κατά τη διάρκεια της προπόνησης
  • Καθυστερεί την κόπωση των μυών και τους βοηθά να ασκούνται σκληρότερα και περισσότερο
  • Αυξάνει την αερόβια και αναερόβια αντοχή

Συσκευασία : 120 κάψουλες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1 μερίδα = 3 κάψουλες (2,7g)

Καταναλώστε 1 μερίδα ημερησίως. Προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε πριν από την προπόνηση σας, αλλά μπορείτε να καταναλώνετε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αποφύγετε την κατανάλωση πολύ κοντά στην ώρα για ύπνο και μην καταναλώνετε περισσότερες από 4 κάψουλες ημερησίως.

Σημείωση: Η β-αλανίνη στα περισσότερα άτομα μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση μούδιασματος ή μυρμήγκιασμα στο δέρμα. Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική επίδραση στο σώμα και δεν ειναι επιβλαβής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ