Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition Adreno Support Energetics (90caps)

Επιλεγμένα μικρό-θρεπτικά συστατικά (Παντοθενικό οξύ, Ψευδάργυρος, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, νιασίνη) τα οποία:

  • Υποστηρίζουν την Παραγωγή Ορμονών
  • Διατηρούν τα Επίπεδα Τεστοστερόνης σε Φυσιολογικό Επίπεδο.
  • Ενισχύουν την Παραγωγή Ενέργειας

Επιλέξτε παραλλαγή:

21,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Adreno Support Energetics (90caps)

Το Adreno support energetics είναι ο ιδανικός τρόπος να υποστηρίξετε το δραστήριο & αθλητικό τρόπο ζωής σας με ένα συνδυασμό από επιλεγμένα μικρό-θρεπτικά στοιχεία τα οποία ενισχύουν τη λειτουργία των επινεφριδίων*.

Έχει υψηλή συγκέντρωση Παντοθενικού οξέος ( υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β). Συμμετέχει στη σύνθεση του συνενζύμου Α, το οποίο είναι απαραίτητο για όλους τους ιστούς του σώματος καθώς ξεκινά τον κύκλο παραγωγής ενέργειας του Krebs. Επομένως βοηθά στην την αξιοποίηση των βιταμινών και στη μετατροπή των λιπών, υδατανθράκων & πρωτεϊνών σε ενέργεια. Επιπλέον, το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών και εμπλέκεται επίσης στη σύνθεση ορισμένων νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου καθώς και των αντισωμάτων. Επιπλέον, το Adreno Support περιέχει ψευδάργυρο που βοηθά στη διατήρηση ενός φυσιολογικού επιπέδου τεστοστερόνης, βιταμίνη C και νιασίνη που επίσης υποστηρίζουν τον μεταβολισμό της ενέργειας.

Πλεονεκτήματα:

  • Βοηθά να αυξήσετε τη στοχευμένη πρόσληψη σημαντικών βιταμινών, μετάλλων & άλλων μικροθρεπτικών συστατικών
  • Συμμετέχει στη σύνθεση ορμονών και νευροδιαβιβαστών.
  • Μειώνει την κούραση, ενισχύει την παραγωγή ενέργειας, καθώς και τη σωματική και πνευματική αντοχή & απόδοση σας.

*Τα επινεφρίδια εκτελούν σημαντικές λειτουργίες που επηρεάζουν ολόκληρο το σώμα, καθώς σχηματίζουν διάφορες ορμόνες που ρυθμίζουν το στρες και συμμετέχουν στην παραγωγή των πρόδρομων ορμονών του φύλου.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1 κάψουλα ημερησίως με νερό


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ