Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Hydro Diet Fat Killer Pack

Πακέτο Γράμμωσης & Κάψιμο Λίπους

GoldTouch Hydro Diet Fat Killer Pack

Ξεκινήστε σωστά την προσπάθεια σας για να αποκτήσετε γράμμωση

  • Ιδανικό πακέτο για κάποιον με περιττά κιλά που θέλει να αδυνατίσει και έχει ως στόχο ένα καλό και γραμμωμένο σώμα
  • Βοηθά στη μείωση του αποθηκευμένου λίπους, ώστε να αρχίζουν να εμφανίζονται οι γραμμωμένοι μυς
  • Αυξάνει τις καύσεις και την ενέργεια σας

Η αρχή για να πέτυχεις γραμμωμένο σώμα είναι το αδυνάτισμα. Αυτο σημαίνει να χάσεις κάποιο περιττό βάρος το οποίο θα προέρχεται ως επι το πλείστον απο το αποθηκευμένο σου λίπος. Συνδύασε 6 pack Starter με προσεγμένη διατροφή και άσκηση και δες το λίπος σου να μειώνεται αισθητά και το σώμα σου να αρχίζει να σχηματίζεται.

Το αρχικό πακέτο γράμμωσης περιλαμβάνει:

Hydro Touch: Καθαρή υδρολυμένη whey πρωτεΐνη γράμμωσης με υψηλή περιεκτικότητα σε δι- και τριπεπτίδια, απορροφάται καλύτερα και απελευθερώνει άμεσα αμινοξέα στο αίμα. Έτσι, αποτρέπει τη διάσπαση των μυών σας, οπότε βοηθά να μειώσετε το σωματικό λίπος χωρίς όμως να χάσετε τη μυϊκή σας μάζας

Χρήση: 1 scoop διαλυμένο σε νερό μια με δύο φορές ημερησίως. Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε μετά την προπόνηση και το πρωί ή ενδιάμεσα στα γευματα σας

FatKiller version2: Λιποδιαλύτης χωρίς καφεΐνη. Δώσε τέλος στα περιττά κιλά, μείωσε το λίπος και περιόρισε το βάρος σου.

Χρήση: 1 χαπι 20 με 30 λεπτά πριν απο καθε γευμα.


Diet X: Μείωσε την όρεξη σου για φαγητό και κάψε το λίπος πιο γρήγορα.

Χρήση: Διαλύστε 1 με 2 scoop σε 1 μπουκάλι νερό(750ml -1 lt) και καταναλώστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδιάμεσα από τα γεύματα για να μειώσετε την πείνα. Εναλλακτικά διαλύστε 30γρ σε 1 ποτήρι νερό και καταναλώστε το 30 λεπτά πριν απο κάθε γεύμα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

68,00 € 94,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ