Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA G1 All‑In‑One Trainer

  • Το Force USA G1 All-In-One Trainer συνδυάζει Κλωβό Δύναμης, Σύστημα Crossover και Μονόζυγο σε ένα συμπαγές μηχάνημα προπόνησης ενδυνάμωσης
  • "Ξεκλειδώστε" τις πλήρεις δυνατότητες εκγύμνασής σας με δίσκους βάρους, που θα προσθέτουν αντίσταση σε βασικές ασκήσεις όπως εμπρόσθια καθίσματα (front squat), πιέσεις στήθους (chest press), πιέσεις ώμων (shoulder press) και πολλές άλλες
1.325,00 € 1.580,00 €

Η Εταιρεία

Force USA™

Στόχος της Force USA είναι ο σχεδιασμός μηχανημάτων δυναμικής εξαιρετικής ποιότητας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ακόμη και οι συσκευασίες μας ελέγχονται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια.

Κορυφαία ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Με μια ματιά

Force USA G1 All-In-One-Trainer

Το Force USA G1 All-In-One Trainer συνδυάζει ένα πολύ λειτουργικό μηχάνημα εκγύμνασης, κλωβό δύναμης και ένα σύστημα τροχαλίας σε ένα συμπαγές μηχάνημα προπόνησης ενδυνάμωσης.

"Ξεκλειδώστε" τις πλήρεις δυνατότητες εκγύμνασής σας με αυτό το πολυ λειτουργικό μηχάνημα, με δίσκους βάρους, που θα προσθέτει αντίσταση σε βασικές ασκήσεις όπως εμπρόσθια καθίσματα (front squat), πιέσεις στήθους (chestpress), πιέσεις ώμων (shoulder press) και πολλές άλλες.

Σύστημα Crossover

22 θέσεις ύψους

To G1 περιλαμβάνει εύχρηστο Σύστημα Τροχαλιών Crossover, ρυθμιζόμενο κατά ύψος σε 22 θέσεις.

Εκτελέστε ασκήσεις με τη βοήθεια των τροχαλιών υπό διαφορετικές γωνίες και γυμνάστε ώμους, δικεφάλους, στήθος, πλάτη, κορμό και πόδια. Η κύλιση είναι ιδιαίτερα ομαλή και για περισσότερες προπονητικές επιλογές, περιλαμβάνονται και αρκετά προσαρτήματα όπως σχοινί τρικεφάλων, μπάρες και άλλα.

Μονόζυγο

Πολλαπλές λαβές

Το Force USA G1 είναι εξοπλισμένο με ένα εργονομικά σχεδιασμένο μονόζυγο πολλαπλών λαβών, βάρους 250kg.

Οι πιθανές θέσεις λαβής περιλαμβάνουν ανοιχτή λαβή, κλειστή λαβή, underhand/overhand λαβή και πολλές άλλες κινήσεις.

Άγκιστρα Μπάρας

46 θέσεις ύψους

Τα Άγκιστρα (J-Hooks) προσφέρουν τη δυνατότητα ασκήσεων με ελεύθερα κιλά.

Διαθέτουν ειδική επίστρωση είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τις μπάρες σας και να ελαχιστοποιούν το ρίσκο σκουριάς, ενώ παράλληλα μειώνουν το θόρυβο κατά την πτώση της μπάρας. Είναι ρυθμιζόμενα κατά ύψος σε 46 θέσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ