Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA ‑ Ρυθμιζόμενος Πάγκος "MyBench" F‑MR‑FID‑V2

  • Η Force USA παρουσιάζει την βελτιωμένη έκδοση του νέου πολυχρηστικού πάγκου FID, ο οποίος διαθέτει ισχυρότερη και πιο ανθεκτική σχεδίαση.
  • Με εγγύηση μέγιστου φορτίου 320kg, ρυθμιζόμενη πλάτη σε 6 θέσεις, προσαρτήματα μαξιλαριού δικεφάλων και συστήματος έκτασης ποδιών.
445,00 € 520,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με μια ματιά

Force USA F-MR-FID

Ο νέος πολυλειτουργικός Πάγκος FID "MyBench" της Force USA είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα, για μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα. Προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα σε διάφορες κλίσεις. Το μαξιλαράκι του καθίσματος προσαρμόζεται επίσης ανεξάρτητα. Διαθέτει ταπετσαρίες υψηλής πυκνότητας για καλύτερη στήριξη και άνεση στις προπονήσεις σας.
Περιλαμβάνει ξεχωριστό εξάρτημα ενδυνάμωσης ποδιών (εκτάσεις & κάμψεις), καθώς και μαξιλάρι Δικεφάλων που εναλλάσσονται εύκολα, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην προπόνησή σας.

Γρήγορη Ρύθμιση

Κλίση & Επίπεδη Θέση

Συνεχίστε την άσκησή σας προσαρμόζοντας την πλάτη του πάγκου στην θέση που θέλετε με τις κομμένες με λέιζερ θέσεις ρύθμισης, ώστε να μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε μεταξύ επίπεδης θέσης και προς τα πάνω/κάτω κλίσης. Βρείτε την τέλεια θέση για την προπόνησή σας και "κλειδώστε" την επιλογή σας. Η πλάτη προσαρμόζεται σε 7 θέσεις.

Εύρος ρύθμισης από -15 έως 80º.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ