Από το 1990

Extrifit Carni 120000mg Liquid (1000ml)

Καρνιτίνη (Σε Υγρή Μορφή)

Extrifit Carni 120000mg Liquid (1000ml)

Η L-καρνιτίνη είναι ένα φυσικό συστατικό του σώματος και των τροφίμων. Μία ουσία που συντίθεται από το ανθρώπινο σώμα από αμινοξέα λυσίνη και μεθειονίνη, βιταμίνες C, B3, B6, B12 και φολικό οξύ και σίδηρο. Η ανεπάρκεια ακόμη και ενός από αυτά τα συστατικά προκαλεί μείωση της παρασκευής L-καρνιτίνης. 

Η L-καρνιτίνη εντοπίζεται κυρίως στο κρέας (πρωτίστως προβάτου, βοδινού, βοδινού, χοιρινού κρέατος ελαφρώς μικρότερο και πουλερικών) και σε μικρές ποσότητες σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

 
Η κύρια λειτουργία της L-καρνιτίνης εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπών. Η L-καρνιτίνη καθιστά δυνατή τη μεταφορά λιπαρών οξέων στο μυϊκό κύτταρο όπου μετατρέπονται σε χρήσιμη ενέργεια.

 
Η L-καρνιτίνη συνιστάται ιδιαίτερα:

  • αθλητές - βελτιστοποιεί τις ενεργειακές διαδικασίες, ειδικά κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης. Επιταχύνει την αναγέννηση μετά από εκπαίδευση ή ανταγωνισμό.
  • εκείνοι που κάνουν δίαιτα - επιταχύνει την καύση λίπους στο σώμα. Επιτρέπει την καλύτερη χρήση της ενέργειας που περιέχεται στο φαγητό, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση της ποσότητας θερμίδων στη διατροφή. Μειώνει την εμφάνιση του αποτελέσματος yo-yo. 
  • χορτοφάγους - επειδή η διατροφή τους είναι πολύ χαμηλή σε L-καρνιτίνη.
  • άτομα άνω των 40 ετών - επειδή η συγκέντρωση της L-καρνιτίνης στο σώμα μειώνεται με την ηλικία. Η παροχή του σε συμπληρωμένη μορφή βοηθά στη διατήρηση της ζωτικότητας του σώματος και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Η L-καρνιτίνη είναι επίσης πολύ σημαντική για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστίθεται σε κάθε αρχική σύνθεση γάλακτος για βρέφη με βάση τη σόγια.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγεθος σερβιρίσματος: 10 ml 

Αριθμός μερίδων στη συσκευασία: 100 Συσκευασία: 1000 ml 

Περιεχόμενο: Μερίδες: %: RWS * L-καρνιτίνη 1200 mg 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

καθαρισμένο νερό, 1-καρνιτίνη, άρωμα, κιτρικό οξύ (ρυθμιστής οξύτητας), σορβικό κάλιο και βενζοϊκό νάτριο (για διατήρηση της φρεσκάδας), σουκραλόζη (γλυκαντικό).

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,90 € 30,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ