Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Essence Glucosamine Chondroitin MSM (90tabs)

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση

Essence Glucosamine Chondroitin MSM (90tabs)

Η ESSENCE συνδυάζει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τρία από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας των συνδέσμων.

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι και οι δύο 100% θειϊκές. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η MSM, οργανική μορφή του θείου η οποία βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς .

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι ασφαλείς, φυσικές και αποτελεσματικές ενώσεις, που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων με την παροχή των απαραίτητων ουσιών που απαιτούνται για την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεογλυκανών. Δουλεύοντας μαζί, αυτές οι δύο ενώσεις παρέχουν ασφαλώς, πολλά από τα βασικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τον σωστό και φυσιολογικό σχηματισμό του αρθρικού χόνδρου .

Η χονδροϊτίνη δεσμεύεται μαζί με το κολλαγόνο για να αποτελέσει τη βάση του συνδετικού ιστού. Βοηθά στην προσέλκυση και τη δέσμευση υγρού στις πρωτεογλυκάνες, με αποτέλεσμα τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο και κατά συνέπεια την απορρόφηση των κραδασμών. Φαίνεται επίσης, να αναστέλλει τα ένζυμα που μπορούν να καταστρέψουν τον ιστό του χόνδρου.

Η χονδροϊτίνη δρα συνεργιστικά με την γλυκοζαμίνη, ενώ αποτελούν μαζί, τη βάση πολλών από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για την υποστήριξη των συνδέσμων .

Το MSM μπορεί να ασκήσει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική δράση και συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση ή την επισκευή του χόνδρου .

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

3 ταμπλέτες ανά μερίδα

θειική γλυκοζαμίνη 1000 mg  Πληροφορίε θειική χονδροϊτίνη 1000 mg  μεθυλοσουλφονυλομεθανίου 600 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

17,90 € 24,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ