Από το 1990

DKN Κωπηλατική Air Rower R‑320

DKN Κωπηλατική Air Rower R‑320

H Κωπηλατική R-320 Air Rower της DKN Technology® με αντίσταση αέρα, αποτελεί ιδανική επιλογή εάν έχετε απαιτήσεις για άνεση και ασφαλή, αποδοτική προπόνηση. Σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη αερόβια άσκηση, καθώς χρησιμοποιείτε ολόκληρο το σώμα σας στην ένταση που εσείς επιθυμείτε.


DKN Technology®

Η εταιρεία

H DKN Technology® έγινε αρχικά γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τις καινοτόμες πλατφόρμες δόνησης, οι οποίες γυμνάζουν και ενδυναμώνουν όλο το σώμα.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Βέλγιο και το όνομά της συναντάται σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμούς γυμναστικής για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Ανθεκτικότητα, κομψός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις, είναι κάτι που μπορείτε να περιμένετε από κάθε προϊόν της DKN!

Με μια ματιά

Κωπηλασία DKN® AirRower R320

H Κωπηλατική R-320 Air Rower αποτελεί ιδανική επιλογή εάν έχετε απαιτήσεις για άνεση και ασφαλή, αποδοτική, ολοκληρωμένη αερόβια προπόνηση ολόκληρου του σώματος!

Η αντίσταση αέρα προσαρμόζεται στη δική σας ένταση. Η προπόνηση σε διαφορετικές ροές αέρα, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά πιο γρήγορα.

Η κονσόλα

Στην ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζονται ενδείξεις άσκησης όπως ο χρόνος, η απόσταση, οι θερμίδες που έχετε κάψει και οι επαναλήψεις ανά λεπτό.

Αντίσταση Αέρα

Χρησιμοποιώντας την R-320 Air Rower με αντίσταση αέρα μπορείτε να αυξήσετε και να μειώσετε την αντίσταση ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλετε, κάτι που σημαίνει ότι έχετε σημαντικό μικρότερες πιθανότητες τραυματισμού.

Στιβαρό πλαίσιο

Το πλαίσιο της R-320 είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ατσάλι, παρέχοντας σταθερότητα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η ράγα είναι αρκετά μακριά διασφαλίζοντας σωστή στάση και για όσους έχουν μακρύτερα πόδια, ενώ υπάρχει επίσης άνετη θέση και αφρώδεις χειρολαβές.

Εξοικονομήστε χώρο

Λειτουργία αναδίπλωσης

Δεδομένου ότι ο απαιτούμενος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής στο σπίτι, η R-320 Air Rower έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μετά τη χρήση, μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού.

Διαστάσεις

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Kατασκευαστής DKN Technology

Οθόνη

LCDΣυνδεσιμότητα (Apps) KinoMap (Sensor-based, όχι μέσω Bluetooth)
Ενδείξεις Ταχύτητα, Χρόνος, Απόσταση, Θερμίδες, ΕπαναλήψειςΑντίσταση

Ρυθμιζόμενο σύστημα Ταχυτήτων


Μήκος ράγας κωπηλασίας
1.11 mΜέγιστο βάρος χρήστη
130 kgΔιαστάσεις (Συναρμολογημένη)
217.3 x 49.8 x 88.3 cmΔιαστάσεις (Διπλωμένη)
115 x 51 x 145 cmΚαθαρό Βάρος 39 kg
Ρόδες Μεταφοράς Ναι
Εγγύηση
2 έτη
Πιστοποίηση
CE, ISO 20957

765,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ