Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Diet Food MCT Powder (100gr)

Diet Food MCT Powder (100gr)

Το MCT Powder είναι μια σκόνη λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που λαμβάνεται σε 100% από καρύδα. Το προϊόν είναι τέλειο για μια κετογονική δίαιτα. Περιέχει υγιεινά, πολύτιμα λίπη που παρέχουν εξαιρετική ενέργεια και εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια αίσθηση πληρότητας.

MCT Powder - υγιεινά λιπαρά οξέα σε σκόνη 


  • MCT λάδι καρύδας σε μορφή εύκολα εύπεπτης σκόνης 
  • Πηγή υγιεινών λιπαρών οξέων 
  • Είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και παρέχει μια μακροχρόνια αίσθηση πληρότητας 
  • Δημιουργήθηκε για άτομα σε δίαιτα κετο και χαμηλή σε υδατάνθρακες 

Το Diet Food MCT Powder είναι μια εξαιρετική πηγή υγιεινών λιπαρών οξέων που παρέχουν ενέργεια και δεν αποθηκεύονται με τη μορφή λιπώδους ιστού. 

Το MCT Powder περιέχει τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας που λαμβάνονται από την καρύδα. Το λάδι MCT είναι μια απαραίτητη προσθήκη στον αλεξίσφαιρο καφέ που είναι δημοφιλής στους ανθρώπους που ακολουθούν δίαιτα κετο. 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προσθήκη σε υγιεινά επιδόρπια και σνακ καθώς και σε σέικ κρέμας.

Τριγλυκερίδια Μέσης Αλυσίδας - Υγιή κορεσμένα λίπη MCT

Τα τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας είναι ένας τύπος υγιούς λιπαρού οξέος που μετατρέπεται απευθείας σε πηγή ενέργειας. Το σώμα παράγει ενέργεια από τα λίπη, τα οποία προστατεύουν τις πρωτεΐνες από τον καταβολισμό.

Το MCT Powder είναι ένα προϊόν που προορίζεται κυρίως για άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και κετογονική δίαιτα. Το MCT βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, αυξάνει το αίσθημα πληρότητας και καταστέλλει την όρεξη. Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, απευθυνθείτε στην MCT Powder - ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να χάσετε βάρος και να κάψετε το περιττό λίπος.

Το Diet Food MCT Coconut Oil έχει τη μορφή εύκολα εύπεπτης σκόνης. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν τροφική δυσφορία όταν καταναλώνουν λίπη MCT σε υγρή μορφή. Η λήψη τριγλυκεριδίων σε μορφή σκόνης εξαλείφει εντελώς αυτό το πρόβλημα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, αραβικό κόμμι, διοξείδιο του πυριτίου.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διατροφικές αξίες 100g Η ενεργειακή αξία είναι 2815 kJ / 672 kcal Λιπαρά 70 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 59 g Υδατάνθρακες 0 g εκ των οποίων σάκχαρα 0 g Πρωτεΐνες 0,8 g Φυτικές ίνες 26 g Αλάτι 0,07 g

8,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ