Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Διατροφικοί Θησαυροί

Διατροφικοί Θησαυροί

Ως βασικό του στόχο θέσαμε την ανάδειξη των τροφίμων της Μεσογειακής μας Διατροφής, τόσο ως προς την ποικιλία αλλά και ως προς την ποιότητά τους, σε σχέση με την θετική επίδραση που ασκούν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αρχική μας σκέψη ήταν να προχωρήσουμε στην καταγραφή μόνο των 100 πολυτιμότερων (από την άποψη των συστατικών) τροφών. Στην πορεία όμως αλλάξαμε την άποψή μας, θεωρώντας πως ο διαχωρισμός αυτός είναι ύβρις προς την ίδια την εφαρμογή της διατροφής που επικαλούμεθα, ακριβώς γιατί αυτή στηρίζεται στην ποικιλία και στον πλουραλισμό.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να αναφερθούμε και στις υπόλοιπες τροφές (κι ας μην είναι μόνο της Μεσογείου), διατηρώντας πάντα στην άκρη του μυαλού μας, πως όσο η έρευνα προχωρά, τόσο ανακαλύπτονται νέες ουσίες περιεχόμενες σε τροφές που δεν είχαμε στη διατροφική μας λίστα. Άρα λοιπόν είναι για μας μια μορφή διατροφικού ρατσισμού η επιλογή μόνο ορισμένων, ενώ η υφήλιος είναι σπαρμένη από διαμάντια, τα οποία σιγά σιγά μας ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες που έχουν στην προάσπιση της ανθρώπινης υγείας. Βλέπουμε δηλαδή πλέον την εξέλιξη της αρχικά Κρητικής Διατροφής σε Ελληνική, κατόπιν σε Μεσογειακή και τώρα σε Παγκόσμια Υγιεινή Διατροφή, αφού έχει κατακτήσει όλη την υφήλιο και χρησιμοποιούνται σ' αυτήν τρόφιμα προερχόμενα απ' όλα τα μέρη του κόσμου.

Αν μέσα σ' αυτή την αρνητική εντροπία της βιοποικιλότητας και της οικουμενικής τροφικής πανδαισίας καταφέραμε να είμαστε λακωνικοί και ταυτόχρονα να δώσουμε κάτι όμορφο, τότε δίκαια είμαστε Έλληνες και υπηρετούμε αυτή τη Διατροφή. 

18,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ