Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Bodycraft Πάγκος Γυμναστικής F603

  • Πάγκος Γυμναστικής πολλαπλών θέσεων από την Bodycraft, για αυτούς που ψάχνουν το premium την εργονομία και την ανθεκτικότητα.
  • Τύπος Πολλαπλών Θέσεων
  • Αντοχή (Kg) 350
  • Σειρά F
  • Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών Οχι
  • Πάχος Μαξιλαριού (cm) 5
299,00 € 450,00 €

Με μια ματιά!

Ο πάγκος πολλαπλών θέσεων Bodycraft F603 αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τον χρήστη που θέλει να τον χρησιμοποιήσει μεμονωμένα όσο και για τον χρήστη που θέλει να τον προσθέσει μαζί με functional μηχανήματα. Η πλάτη αλλάζει έως 6 διαφορετικές θέσεις. Το χαμηλό ύψος του, η εργονομική του κατασκευή, τον καθιστά ικανό για ασκήσεις με αλτηράκια ενώ οι ρόδες στη βάση του πάγκου, δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να τον μετακινήσει εύκολα. Αποτελεί μια έξυπνη και αξιόπιστη λύση για ένα personal studio ή για ένα μικρό γυμναστήριο.

Εργονομία και Ποιότητα

Ο πάγκος γυμναστικής F603 της Bodycraft είναι φτιαγμένος από πολύ υψηλής ποιότητας υλικά. Η αντοχή του φτάνει τα 350 κιλά, κάτι που το χαρακτηρίζει και ημιεπαγγελματικό. Τα μαξιλάρια του είναι πάχους 5 εκατοστών υψηλής πυκνότητας υλικό, καλυμμένο με PU για μέγιστη άνεση.

Οι χρωμιωμένες λαβές στην κορυφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ισορροπία όταν εκτελείτε glute kicks, mid-row και high-pull ασκήσεις.

Ο πάγκος βρίσκεται μόλις 40 εκατοστά από το έδαφος κάτι που τον καθιστά ιδανικό εργαλείο για προπόνηση με αλτήρες.

Πολλαπλών Θέσεων

Ο πάγκος μπορεί να πάρει 6 διαφορετικές θέσεις, σχηματίζοντας διάφορες γωνίες. Οι γωνίες που μπορεί να σχηματιστούν είναι 0°, 15°, 30°, 45°, 60°, 85°

Ροδάκια για Άνεση

Τελειώσατε την προπόνηση σας και θέλετε να αποθηκεύσετε τον πάγκο; Κανένα πρόβλημα καθώς θα μπορέσετε εύκολα να μετακινήσετε τον F603 χάρις στα βοηθητικά ροδάκια που έχει. Έτσι θα μπορείτε να έχετε τον χώρο σας άδειο όταν δεν τον χρειάζεστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ