Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA Vitabolic + CLA 400 + L-Carnitine Chrome

Πακέτο Κάψιμο Λίπους (-10%)

BioTech USA Vitabolic + CLA 400 + L-Carnitine Chrome

1) Biotech USA Vitabolic (30tabs)

  • 11 διαφορετικές βιταμίνες
  • 7 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία
  • Χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη

εντατική φροντίδα για τη σκληρή δουλειά σας Για να δώσετε το καλύτερο, πρέπει επίσης να επαναφορτίσετε και να ανανεωθείτε, ειδικά αν κάνετε έντονη προπόνηση. Σε έναν αθλητή, η απαίτηση βιταμινών και μετάλλων μπορεί να είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο, αφού χάνεις πολλές από αυτές τις βιταμίνες και μέταλλα κατά την ενεργό καθημερινή ζωή και την έντονη σωματική άσκηση. Επιπλέον, η άσκηση - ακόμα και με θετική έννοια - σημαίνει άγχος στο σώμα, καθώς η τακτική μυϊκή εργασία διεγείρει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών και οξειδωτικών ουσιών. Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική απόδοση σε καθημερινή βάση.

Πώς, πότε και σε ποιον συστήνεται;

  • Τόσο για κυρίες όσο και για κύριους που ασκούνται τακτικά.
  • Ακόμα κι αν έχετε μια ποικιλία διατροφής.
  • Αν ψάχνετε για ένα συμπλήρωμα διατροφής για να παίρνετε καθημερινά.

Το Vitabolic είναι ένα αθλητικό προϊόν με ευρύτατο σκοπό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Δοσολογία: Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 1 ταμπλέτα καθημερινά.

2) Biotech USA CLA 400 (80softgels)

Το CLA είναι ένα νέο φυσικό συστατικό που υποκινεί τη μείωση των λιπαρών κυττάρων. Λαμβανόμενο σε κανονική βάση το CLA είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που συμβάλει στη μείωση του λίπους του σώματος , ταυτόχρονα διατηρώντας την μυικη μάζα.

Ένα άλλο μεγάλο όφελος CLA είναι ότι μπορεί να ληφθεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους χωρίς διακοπή.

Χρήση : 4 κάψουλες ημερησίως με άφθονο νερό, κατά προτίμηση μαζί με τα γεύματα

3) Biotech USA L-Carnitine + Chrome (60caps)

Ο σκοπός της ανάπτυξης της σειρά προϊόντων BioTechUSA for Her ήταν η παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης για το σχηματισμό του γυναικείου σώματος. Θελήσαμε να φτιάξουμε προϊόντα που είναι χωρίς ζάχαρη και λακτόζη*, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) και εντελώς χωρίς συντηρητικά. Τα ενεργά συστατικά των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων μας θα σε βοηθήσουν στο να έχεις πρόοδο. Είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί στο μεγαλύτερο θησαυρό που μπορεί να έχει μια γυναίκα: αυτοπεποίθηση!

* Στην περίπτωση των προϊόντων σε μορφή σκόνης αυτό αφορά έτοιμα ροφήματα, αναμειγμένα με νερό.

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ ΒΑΡΟΣ

Μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες, ελεύθερες ή δεσμευμένες, συνεσταλμένες ή σεξοβόμβες, με συνηθισμένο σώμα ή με σώμα μοντέλου, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία που να είναι πλήρως ικανοποιημένη με το σώμα της. Τις περισσότερες φορές και γυναίκες και άνδρες θέλουν να χάσουν κιλά.

Προφανώς τα γονίδια δε μπορούν να αλλάξουν, αλλά, αν υπάρχει θέληση - σε συνδυασμό με προσήλωση - τότε όλοι, ακόμα κι εσύ μπορείς να αλλάξεις το σώμα σου! Η αλλαγή είναι το αποτέλεσμα ενός αλλαγμένου τρόπου ζωής, βασισμένος στην υγιή διατροφή και την συχνή άσκηση. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική με τη βοήθεια μιας φόρμουλας για τον έλεγχο του βάρους. Μαζί με μια σωστή διατροφή και τακτική άσκηση θα βοηθήσουν τη καλύτερη χρησιμοποίηση των θερμίδων και την μετατροπή του λίπους σε ενέργεια.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ;

Η L-καρνιτίνη είναι το πιο δημοφιλές ενεργό συστατικό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μιας διατροφής, το οποίο είναι ένας συνδυασμός αμινοξέων, που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό. Αφού η καρνιτίνη είναι ένα συστατικό του συστήματος μεταβίβασης λιπαρών οξέων, η ενέργεια που υπάρχει στα λιπαρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω αυτής. Αυτό σημαίνει πως η καρνιτίνη είναι απαραίτητη προκειμένου να μετατραπούν τα λιπαρά σε ενέργεια. Αν θέλεις να χάσεις βάρος, προτείνεται να αυξήσεις τη λήψη L-καρνιτίνης πριν τις προπονήσεις.

Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε χρώμιο συντελεί στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών στοιχείων και στη διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου σακχάρου του αίματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα, 30 λεπτά πριν από την προπόνηση.

Επιλέξτε παραλλαγή:

34,83 € 38,70 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ