Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA Vegan Amino (300tabs)

Εξαντλήθηκε

BioTech USA Vegan Amino (300tabs)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ VEGAN FOOD, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ VEGANS

Προστασία του περιβάλλοντος, συνειδητοποίηση της υγείας, προστασία των ζώων ...

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους όλο και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν μια δίαιτα χωρίς τροφή ζωικής προέλευσης ή προσπαθούν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος. Εάν δημιουργήσουμε ένα σωστό, ισορροπημένο πρόγραμμα γεύματος χωρίς συστατικά που προέρχονται από ζώα, τότε δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης (π.χ., body building).

Η σειρά Vegan της BioTech USA σας προσφέρει μπάρες πρωτεΐνης, αμινοξέα, σκόνες πρωτεΐνης και πολυβιταμίνες. Μπορούν να είναι ο απόλυτος συνεργάτης, εάν έχετε έναν vegan ή χορτοφάγο τρόπο ζωής! Και από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να τα δοκιμάσετε, εάν χρειάζεστε περιστασιακά vegan συμπληρώματα διατροφής.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BIOTECH USA VEGAN AMINO;

  • Περιέχει αμινοξέα από διαφορετικές πηγές
  • Περιέχει 5050mg αμινοξέων σε καθημερινή μερίδα
  • Περιέχει πεπτίδιο γλουταμίνης

Ακόμη και με μια καλά προγραμματισμένη δίαιτα vegan, είναι χρήσιμο να συμπληρώνετε τακτικά την πρόσληψη αμινοξέων. Μεταξύ των κύριων μαθημάτων ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένα πολύπλοκο προϊόν που περιέχει όλα τα αμινοξέα, τα οποία βοηθούν την ανάπτυξη των μυϊκών ιστών, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Οι πρωτεΐνες είναι τα κύρια συστατικά των ζωντανών κυττάρων και τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Γνωρίζουμε 20 τύπους αμινοξέων που συμβάλλουν στη δομή των πρωτεϊνών. Τα απαραίτητα αμινοξέα (γνωρίζουμε 9 διαφορετικά είδη) είναι ζωτικής σημασίας για το ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, το σώμα μας δεν είναι σε θέση να παράγει απαραίτητα αμινοξέα ή την απαραίτητη ποσότητα αυτών. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να τα πάρετε από εξωτερικές πηγές, σε βέλτιστη ποσότητα και αναλογία. Τα υπό όρους αμινοξέα (L-γλουταμίνη, L-αργινίνη, L-τυροσίνη) παράγονται από το ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, η συμπλήρωση αυτών των αμινοξέων μπορεί να είναι χρήσιμη υπό ορισμένες συνθήκες, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια έντονης ή μακράς προπόνησης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το σώμα μπορεί να χρειαστεί περισσότερα αμινοξέα από όσα μπορεί να παράγει.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το Vegan Amino αποτελείται μόνο από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

ΣΥΝΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ BIOTECH USA VEGAN AMINO

  • εάν ψάχνετε για συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή δισκίου
  • για να συμπληρώσετε ένα γεύμα για χορτοφάγους

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ BIOTECHUSA VEGAN AMINO;

Σε 1 ημερήσια μερίδα (2x4 δισκία):

  • Αμινοξέα 5050 mg

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ