Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Thermo Shot (20x60ml)

Φόρμουλα Λιποδιάλυσης (Σε Σφηνάκια)
 • Με γεύση, έτοιμο προς κατανάλωση
 • Με 12 ενεργά συστατικά
 • Με 4 διαφορετικά φυτικά εκχυλίσματα
 • Με 1500 mg L-καρνιτίνης
 • Με 92 mg καφεΐνης ανά μερίδα
 • Με χολίνη και ινοσιτόλη
 • Με κρεατίνη για υποστήριξη της σύνθεσης ATP
 • Με αμινοξέα (L-αργινίνη, L-τυροσίνη) και παράγωγα αμινοξέων (L-κιτρουλλίνη-μηλικό)
 • Χωρίς ζάχαρη

Επιλέξτε παραλλαγή:

53,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συνιστάται το BioTechUSA Thermo Shot

 • αν θέλετε επιπλέον κίνητρα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας
 • αν προτιμάτε με γεύση, έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα
 • εάν ψάχνετε για θερμογγενετικό προϊόν

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Προτιμάτε φόρμουλες ποτών και ψάχνετε για θερμογόνο προϊόν; Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στο Thermo Shot ampule με 12 ενεργά συστατικά και 4 διαφορετικά φυτικά εκχυλίσματα. Η τροπική γεύση των φρούτων θα σας σαγηνεύσει επίσης. Χάρη στο πρακτικό πακέτο του μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε και να το πιείτε αμέσως!

ΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Εκτός από την L-καρνιτίνη, το βασικό συστατικό του Thermo Shot, θα βρείτε επίσης το προϊόν L-αργινίνη, L-τυροσίνη, ινοσιτόλη και χολίνη, που υποστηρίζει τον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. Τα δύο τελευταία είναι ενώσεις τύπου βιταμίνης και συμβάλλουν σε πολλές διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Οι παλιοί πολεμιστές όπως η κρεατίνη και η κιτρουλλίνη-μηλικό δεν μπορούν να παραλειφθούν ούτε από τον τύπο! Το Thermo Shot αποτελείται επίσης από εκχυλίσματα φυτών, όπως εκχύλισμα φρούτων Citrus Aurantium, το οποίο περιέχει synephrine. Και άλλα εκχυλίσματα φυτών είναι φύλλα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα πράσινου καφέ και εκχύλισμα σπόρων γκουαράνα. Οι τρεις τελευταίες γνωστές και ως πηγές καφεΐνης. Επιπλέον, το Thermo Shot περιέχει επίσης άνυδρη καφεΐνη. Αυτή η σύνθετη φόρμουλα διασφαλίζει ότι θα βρείτε τα κίνητρά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας

 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! 

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (92 mg / μερίδα [30 ml], 305 mg / 100 ml προϊόντος).

Η κατανάλωσή του δεν συνιστάται σε: παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καρδιοπαθείς, άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, ευαισθησία στην καφεΐνη, γνωστό υποκείμενο νόσημα και λήψη φαρμάκων! 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, L-καρνιτίνη 5%, γλυκαντικές ουσίες (σορβιτόλες, ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη), εκχύλισμα σπόρου πράσινου καφέ, εκχύλισμα σπόρου γκουαράνα (Paullinia cupana), ινοσιτόλη 1%, L-τυροσίνη, κιτρουλινιμαλικό άλας, μονοένυδρη κρεατίνη 0,83%, L-αργινινυδροχλωρίδιο, χολίνη bitartrate 0,67%, εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis), αρωματικά, πυκνωτικά (κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ, κόμμι κυτταρίνης), συντηρητικό (σορβικό οξύ), καφεΐνη 0,05%, εκχύλισμα φρούτων πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium), χρώματα [καροτένες, βήτα-απο-8'-καροτένιο (C 30)].


 1. Χωρίς ασπαρτάμη
 2. Χωρίς ΓΤΟ
 3. Χωρίς ζάχαρη (≤0,5 g ζάχαρη / 100 ml προϊόντος)
 4. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1 μερίδα (30 ml = ½ αμπούλα) την ημέρα. Ανακινήστε καλά πριν από την κατανάλωση! Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο ποσό!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μακριά από μικρά παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (92 mg / μερίδα [30 ml], 305 mg / 100 ml). Δεν συνιστάται για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση, ευαισθησία στην καφεΐνη, σε περίπτωση γνωστών υποκείμενων ασθενειών ή φαρμάκων!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ