Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech Usa L-Arginine (300gr)

Mix Αργινίνης (Σε Σκόνη)

1 μερίδα (4 g):

  • 1000 mg L-αργινίνη HCl
  • 1000 mg L-αργινίνη AKG

Προτείνουμε την L-Arginine αν:

  • Κάνεις άθλημα αντοχής, μια μερίδα πριν την προπόνηση
  • Είσαι αθλητής σωματοδόμησης
  • Προτιμάς τις σκόνες

Επιλέξτε παραλλαγή:

30,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αργινίνη ανήκει στα αμινοξέα που παράγονται στην υπόφυση, πράγμα που σημαίνει ότι η αργινίνη δεν είναι ουσιαστική θρεπτική ουσία, αλλά όταν το φορτίο είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το σώμα σου δεν μπορεί να την παράγει σε ικανοποιητική ποσότητα. Συνεπώς μπορεί να χρειαστεί η λήψη αργινίνης ως συμπλήρωμα διατροφής (είναι ουσιαστική υπό όρους).

Η αργινίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην σύνθεση του νιτρικού οξέος, που ονομάζεται και μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ).

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και η L-Arginine αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βήτα αλανίνη (50%), οξύ (κιτρικό οξύ), χρώμα (απλή καραμέλα), αρώματα, γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ), αντισυσσωματικό (φωσφορικά ασβεστίου), αλάτι. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει επίσης γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, σέλινο, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμειγνύεται 1 μερίδα σκόνη (4 μερίδες = 1 κουτάλι μέτρησης ή μισό κουτάλι σούπας) με 250ml νερό. 2 μερίδες την ημέρα, 30 λεπτά η κάθε μια πριν την προπόνηση. Στις μέρες ξεκούρασης πίνεται πριν το βραδινό ύπνο. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε σέικερ. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ