BioTech USA Iso Whey Zero Black (2270gr) + (ΔΩΡΟ) BioTech USA Wave Shaker (600ml)

+ΔΩΡΟ

BioTech USA Iso Whey Zero Black (2270gr) + (ΔΩΡΟ) BioTech USA Wave Shaker (600ml)

1) BioTech USA Iso Whey Zero Black 2270gr

Γιατί προτείνουμε το Iso Whey Zero Black;

-90% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη

-Με Native Whey Isolate Με 3000 mg κρεατίνης ανά μερίδα

-Με 5526 mg BCAA ανά μερίδα

-Με προσθήκη αμινοξέων L-γλουταμίνης, AAKG και L-τρυπτοφάνης

-Με οργανικό ψευδάργυρο για το βέλτιστο επίπεδο τεστοστερόνης

-Με προσθήκη νιασίνης, που είναι ο πρόδρομος του NAD

-Χωρίς Ζάχαρη- *, λακτόζη - ** και γλουτένη ***

-Χωρίς φοινικέλαιο Χωρίς συντηρητικά Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση

* Η δήλωση αναφέρεται στο αραιωμένο με νερό, έτοιμο για κατανάλωση ρόφημα. Χωρίς ζάχαρη: <0,5 g / 100 ml στο ρόφημα έτοιμο για κατανάλωση.

** Η δήλωση αναφέρεται στο αραιωμένο με νερό, έτοιμο για κατανάλωση ποτό. Χωρίς λακτόζη: <0,1 g λακτόζης / 100 ml στο ποτό έτοιμο για κατανάλωση. *** Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τις νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ANABOLIC COMPLEX

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα απομόνωσης της αγοράς ντυμένη στα μαύρα! Η Iso Whey Zero Black περιέχει ουσίες για ακραίες ανάγκες, οπότε φτιάχτηκε για εκείνους που δεν μπορούν να δεχτούν συμβιβασμούς.

Ποια είναι η πολυπλοκότητα του προϊόντος; Πρέπει πρώτα να αναφέρουμε ότι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 90% είναι η υψηλότερη μεταξύ των προϊόντων μας!

Η βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη μυών, ενώ η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη των μυϊκών ιστών. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται αναβολισμός.

Επιπλέον, μία μερίδα περιέχει επίσης 3 γραμμάρια κρεατίνης, η οποία είναι ένα από τα κύρια συστατικά για την αύξηση της φυσικής απόδοσης. Το φυσιολογικό επίπεδο τεστοστερόνης είναι επίσης θεμελιώδες για την απόδοσή μας. Για το λόγο αυτό, το προϊόν μπορεί επίσης να βρεθεί στο ψευδάργυρο-διςγλυκινικό.

Η περιεκτικότητά του σε ψευδάργυρο συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου τεστοστερόνης στο αίμα. Το προϊόν περιέχει επίσης νιασίνη ή άγρια ​​γνωστή, βιταμίνη Β3. Η νιασίνη είναι ο πρόδρομος του NAD (νικοτινοτίδιο νικοτιναμιδίου αδενίνης), το οποίο λειτουργεί ως προμηθευτής ηλεκτρονίων. Η νιασίνη συμβάλλει επίσης στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Σαφήνεια χωρίς συμβιβασμούς! Όπως όλες οι σκόνες πρωτεΐνης BioTechUSA Iso Whey Zero, η Μαύρη είναι επίσης χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και χωρίς γλουτένη. Η απόδοσή σας ξεκινά με τα συστατικά!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Το Native Whey Isolate παράγεται απευθείας από φρέσκο ​​γάλα με παστερίωση ακολουθούμενο από μικρο- και υπερδιήθηση σε χαμηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια κονιοποίηση σε ειδικό θάλαμο στεγνώματος. Χάρη σε αυτή τη μοναδική διαδικασία, η πρωτεϊνική δομή διατηρείται στην πληρέστερη μορφή της και είναι επίσης πλούσια σε ανοσοσφαιρίνη (αντίσωμα) και λακτοφερρίνη (μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος).

Επίσης, αυτό το συστατικό είναι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες και άλλους ρύπους. Συνιστούμε την Iso Whey Zero Black εάν ψάχνετε για μια σύνθετη, χωρίς ζάχαρη, σκόνη ροφήματος πρωτεΐνης μετά την προπόνηση εάν η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, άλλες επιπλέον ουσίες, πλούσια γεύση και ποιότητα είναι εξίσου σημαντικές για εσάς κυρίως για άντρες Τι περιέχει η Iso Whey Zero Black; 1 μερίδα (30 g): 122 kcal 27 g πρωτεΐνης εκ των οποίων 5,5 g είναι BCAA 3413 mg μονοϋδρικής κρεατίνης εκ των οποίων 3000 mg είναι κρεατίνη 1,5 mg ψευδάργυρου (ψευδάργυρος-διγλυκινικός) 4 mg νιασίνης (βιταμίνη Β3)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σοκολάτα: whey protein isolate 72% [απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγιας)], micronized creatine monohydrate11.4%, λίπος-μειωμένη κακάο σε σκόνη, L-Γλουταμίνη, αρωματικές ύλες,κρεμούλες [εν μέρει υδρογονωμένο λίπος καρύδας, αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη, γαλακτωματοποιητές (E471, E472a), σιρόπι γλυκόζης, σακχαρόζη, πρωτεΐνη γάλακτος, σταθεροποιητής (κάλιο φωσφορικά άλατα), αντι-cakingagent (φωσφορικά άλατα ασβεστίου)], L-Αργινίνη άλφα-κετογλουταρικό,γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγιας), πυκνωτικά (καραγενάνη, xanthangum), αλάτι, αντισυσσωματικό μέσο (διοξείδιο πυριτίου), L-Τρυπτοφάνη,γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη), διγλυκινικός ψευδάργυρος, το νικοτιναμίδιο, νικοτινικόοξύ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέσος όρος δεδομένων διατροφής | 1 μερίδα: 30 g | Αριθμός μερίδων στο προϊόν: 75 (2270 g) Ανά 100 γρ. Ενέργεια 1728 kJ/ 408 kcal Λίπος - εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 3,0 γρ./1.5g Υδατανθράκες - εκ των οποίων τα σάκχαρα 4.4g 2.2g Πρωτεΐνη 90 γρ. Αλάτι 1.4g, Βιταμίνες και μέταλλα ανά 100γρ. Νιασίνη 13,3 mg Ψευδαργύρος 4,9 mg 

2) BioTech USA Wave Shaker (600ml)

Biotech USA Biotech Wave Shaker - Ιδανικό για όλους τους τύπους ροφημάτων ανάμιξης.

Τεχνολογία Εύκολης Περιστροφής

Το αγαπημένο σέικερ της Ευρώπης έγινε ακόμη καλύτερο. Σχεδιάσαμε εκ νέου τα δημοφιλή περιστρεφόμενα καπάκια των σέικέρ μας κάνοντάς τα πιο ομαλά στη χρήση από ποτέ. Το μικρό καπάκι και το μεγάλο κάλυμμα πρέπει να περιστραφούν για να κλείσουν και να ανοίξουν, έτσι δεν πρόκειται να χυθεί κάτι στην τσάντα της προπόνησής σας επειδή μετακινήθηκαν από τη θέση τους τα καπάκια ή τα καλύμματα. Δοκιμάστε ένα από τα νέα μας σέικερ και δείτε μόνοι σας τη διαφορά!

100% Στεγανό

Κατά την παραγωγή του καπακιού και του καλύμματος, χρησιμοποιήθηκε μαλακότερος τύπος πλαστικού. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια εφαρμογή ανάμεσα στο βιδωτό καπάκι, το κάλυμμα και το μπουκάλι. Αυτή η μοναδική καινοτομία εμποδίζει πλήρως τη διαρροή νερού.

Απουσία μη διαρροής νερού, εγγυημένα!

Ανακινήστε Πιο Αποτελεσματικά

Δημιουργήσαμε ένα τοξωτό κόσκινο, που οδηγεί σε μια πιο αποτελεσματική ικανότητα ανάμειξης του σέικερ. Η υψηλότερη απόδοση του σέικερ οφείλεται στη μεγαλύτερη επιφάνεια του κόσκινου και επομένως σε υψηλότερο ποσοστό ροής του υγρού σε όλο το κόσκινο.

Το καπάκι και το Κάλυμμα Δεν Συνδέονται

Τα μπουκάλια σέικερ είναι άνετα για να πίνετε από αυτά. Το καπάκι δεν είναι συνδεδεμένο με οποιοδήποτε πρόσθετο πλαστικό κομμάτι στο κάλυμμα. Αυτό αποτρέπει τυχόν ενόχληση στη μύτη ή στο μέτωπο ενώ πίνετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Biotech USA Biotech Wave Shaker:

  • Ιδανικό για όλα τα είδη ροφημάτων
  • Απουσία διαρροής νερού, καπάκι και κάλυμμα που περιστρέφονται
  • Τοξωτό κόσκινο για την αποφυγή σβόλων
  • Διαβαθμισμένη κλίμακα σε ml και oz
  • Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο ΡΡ
  • Άθραυστο, ασφαλές για πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο
  • Δεν περιέχει BPA, δεν περιέχει τοξικό πλαστικό
  • Συμμορφώνεται με τους κανονισμούς τροφίμων
  • Ευρωπαϊκής κατασκευής πλαστικές ύλες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

68,90 € 72,80 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ