Από το 1990

Amila Speed Rope PowerSlim SL

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMILA ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100€. ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.

  • Speed Rope από την AMILA με υψηλής ποιότητας ρουλεμάν, λαβή αλουμινίου και το σύστημα μεταβολής μήκους SmartLock
  • Διαστάσεις (cm) 14x1,8
  • Λαβή Αλουμινίου
  • Ταχύτητα Μεγάλη
  • Βαρίδια Οχι
  • Μετρητής Οχι

Επιλέξτε παραλλαγή:

17,50 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Speed Rope AMILA PowerSlim SL, είναι ένα από τα καλύτερα σχοινάκια ταχύτητας που μπορείτε να βρείτε. Λαβή αλουμινίου, υψηλής ποιότητας ρουλεμάν και το σύστημα Smart Lock για εύκολη ρύθμιση μήκους σύρματος, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει

Ανεβάστε Παλμούς - Κάψτε Θερμίδες: Κάντε προπόνηση υψηλής έντασης με την βοήθεια του Speed Rope της AMILA. Ένα απλό αξεσουάρ, εύκολο στην μεταφορά, που όμως είναι πολύ αποτελεσματικό στο να ανεβάσετε παλμούς, να κάψετε θερμίδες να βελτιώσετε τον συντονισμός σας. Εκτός αυτών θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό σας. Ιδανικό για κάθε ηλικία, επίπεδο το AMILA Speed Rope ενισχύει (κάνοντας την και λίγο πιο διασκεδαστική) την γυμναστική σας.

Εναλλαγή Ασκήσεων: Το Speed Rope μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα καλό ζέσταμα μέχρι και για άσκηση Cross Train. Υπάρχει πληθώρα ασκήσεων από την κλασική άσκηση άλματος (2 ποδιών) μέχρι το Alternate Feet Criss-Cross ή το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού.

Ρουλεμάν High Class: Εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα των ρουλεμάν και δοκιμάστε ακόμα και τριπλό πέρασμα του σύρματος.

Βολικό Μέγεθος - Απαιτούμενος Χώρος : Δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έχετε το Speed Rope μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε όπου και αν βρίσκεστε ή ακόμα και στο σπίτι σας καθώς δεν χρειάζεστε μεγάλο χώρο για να κάνετε την προπόνηση σας. Τέλειο, για όλες τις μέρες του χρόνου, ανεξαρτήτως συνθηκών καιρού και όχι μόνο.

Λαβές Αλουμινίου: Απολαύστε την αίσθηση του μετάλλου στο χέρι σας. Το Speed Rope έχει λαβή αλουμινίου

Smart Lock : Η μεταβολή μεγέθους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη σε ένα Speed Rope. Πιέστε το δαχτυλίδι που βρίσκεται στην κορυφή του Speed Rope και ξεκλειδώστε σε χρόνο ρεκόρ το σύρμα, ασφαλίστε το απλώς απελευθερώνοντας το δαχτυλίδι. Η μεταβολή του μήκους θα κάνει το Speed Rope κατάλληλο για όλους τους αθλούμενους ανεξαρτήτους ύψους


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ