Amila Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Valma AC250PI

 • Ισχύς μοτέρ ΑC: 2,50 hp / 5,00 peak
 • Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα: 1-21 km/h
 • Κλίση: ηλεκτρική 20%
 • Επιφάνεια τρεξίματος (Μ x Π): 150 x 58 cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 180 kg
1.683,50 € 1.850,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Valma AC250PI της Amila αποτελεί ένα ιδανικό όργανο γυμναστικής για αρχάριους αλλά και για απαιτητικούς χρήστες για γυμναστική στο σπίτι ! Η ταχύτητα και η κλίση ελέγχονται από την κονσόλα τόσο χειροκίνητα όσο και με τα πλήκτρα άμεσης επιλογής, για μεγαλύτερη ευκολία κατά την άσκηση, ενώ στην 7" LCD Blue οθόνη ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ενδείξεις όπως ο χρόνος, η απόσταση, οι καρδιακοί παλμοί, οι θερμίδες, η ταχύτητα, η κλίση, το σωματικό λίπος. 

Διαθέτει μία μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος για παροχή άνεσης στον ασκούμενο, η οποία στηρίζεται σε ένα αντικραδασμικό δάπεδο πάχους 18mm και σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή του, μπορεί να αντέξει και χρήστες βάρους έως 180kg. Ο διάδρομος γυμναστικής Valma AC250PI της Amila σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ενός απότα 25 προγράμματα προπόνησης (24 προκαθορισμένα + 1 χειροκίνητο) κάνοντας την άσκηση πιο ευχάριστη και διασκεδαστική !

Ο διάδρομος γυμναστικής Valma AC250PI διαθέτει έναν πανίσχυρο κινητήρα AC για ατελείωτες ώρες προπόνησης! Ο κινητήρας έχει ισχύ 2,5HP με 5,0HP peak και μπορεί να επιταχύνει μέχρι 24km και αυτό σε συνδυασμό με την μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος όπου διαθέτει ηλεκτρική ρύθμιση της κλίσης αποτελεί ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία, personal studios, φυσιοθεραπευτές, αλλά και ιδιώτες που δεν θέλουν περιορισμούς στην προπόνηση τους. Μια όμορφα σχεδιασμένη κονσόλα διαθέτει οθόνη που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της άσκηση σας, δίνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και δύο στερεοφωνικά ηχεία.

Κονσόλα που Εντυπωσιάζει
Η Κονσόλα του διαδρόμου Valma AC250PI της Amila είναι από τις πιο εντυπωσιακές κονσόλες που έχει βγάλει η εταιρία. Καθαρή LCD οθόνη με όλα τα απαραίτητα δεδομένα να αναγράφονται, όπως Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί Παλμοί, Θερμίδες, Ταχύτητα, Κλίση. Διαθέτει 4 κουμπιά άμεσης αλλαγής ταχύτητας και κλίσης για γρήγορες εναλλαγές. Κάτω από την LCD οθόνη θα βρείτε το USB για την μουσική σας και δίπλα υποδοχή για βύσμα Aux 3,5mm. Περίπου στο μέσο της κονσόλας βρίσκονται τα ενσωματωμένα ηχεία για να απολαμβάνετε την μουσική σας ενώ τρέχετε. Διαλέξτε μέσα από ένα πλήθως 24 προγραμμάτων, αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και ξεκινήστε την προπόνηση σας.

Κουμπιά - Αισθητήρες στα Χερούλια
Ο διάδρομος Amila Valma AC250PI διαθέτει στο δεξί και αριστερό χερούλι κουμπιά ελέγχου της ταχύτητας και της κλίσης. Έτσι δεν χρειάζεται να εκτίνετε τα χέρια σας για να ακουμπήσετε την κονσόλα για αλλαγές. Επίσης στις χειρολαβές θα βρείτε τους αισθητήρες καρδιακών παλμών, για να τους παρακολουθείτε κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Πανίσχυρο Μοτέρ
Κάτω από το μπροστινό καπάκι βρίσκεται η καρδιά του Amila Valma AC250PI. Ένα πανίσχυρο μοτέρ AC 2,5HP θα δουλεύει ακούραστα και αθόρυβα όσο εσείς προπονήστε. Τα AC μοτέρ είναι κατασκευασμένα να δουλεύουν πολύ περισσότερες ώρες από τα αντίστοιχα DC.

Σιγουριά σε Κάθε Πάτημα
Με τον διάδρομο AMILA Valma AC250PI είστε σίγουροι για κάθε βήμα σας. Ο ιμάντας τρεξίματος του είναι πάχους 1.8mm επαγγελματικής διαβάθμισης με αντιολισθητικές ιδιότες

Τεράστιος Τάπητας - Αντικραδασμικό Σύστημα
Τρέξτε άνετα στον τεράστιο τάπητα του Amila Valma AC250PI πλάτους 58 εκατοστών και μήκου 150 εκατοστών. Το ξύλο που τρέχει ο ιμάντας είναι 2 εκατοστών αυξάνοντας την αντοχή του διαδρόμου. Το σύστημα ανάρτησης αποτελείται από 8 λαστιχένια μαξιλάρια και θα σας παρέχει μια ήσυχη και ασφαλή προπόνηση

Στιβαρή Κατασκευή
Ο διάδρομος AMILA Valma AC250PI είναι σταθερός διάδρομος, δεν αναδιπλώνεται. Αυτό αυξάνει πάρα πολύ την αντοχή του διαδρόμου όπου σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό μοτέρ, προσφέρει μέγιστο βάρος χρήστη 180Kg. Τα ράουλα το μπρος πίσω είναι 70 εκατοστά βοηθώντας στην καλύτερη κίνηση του μοτέρ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον ολοκληρώμενο οδηγό επιλογής διαδρόμου


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 2,50 hp / 5,00 peak
  Ισχύς μοτέρ AC
 • 1,0-21 km/h
  Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα
 • 20%
  ηλεκτρική κλίση
 • 150 x 58 cm
  Επιφάνεια τρεξίματος (ΜxΠ)
 • 18 mm
  πάχος ιμάντα
 • 25 Προγράμματα
  1 χειροκίνητο, 24 προκαθορισμένα
 • 180 kg
  μέγιστο βάρος χρήστη
 • Διάμετρος ράουλων
  ø70 mm (εμπρός) ø60 mm (πίσω)
 • 106 kg
  καθαρό βάρος
 • 205 x 84 x 142 cm
  διαστάσεις όταν στηθεί
 • Οθόνη LCD 7'' Blue
  με ενδείξεις ταχύτητας, χρόνου, απόστασης, κλίσης, καρδιακών παλμών, θερμίδων, σωματικού λίπους
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών
  με αισθητήρες παλάμης
 • Ταχύτητα και Κλίση
  πλήκτρα άμεσης επιλογής στις χειρολαβές
 • Εξοπλισμός
  ροδάκια μεταφοράς, θήκη για μπουκάλι, ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, ανεμιστήρας, APK για έλεγχο διαδρόμου και καταγραφή ασκήσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

2 χρόνια από την αντιπορσωπεία & 5 χρόνια στο μοτέρ 


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ - Amila Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Valma AC250PI 92220 (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ