Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

AMILA x2 (Ζευγάρι) 25,0Kg Aλτήρας Εξάγωνος Original Rubber H

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Λάβετε υπόψη ότι οι αλτήρες δεν μπορούν να αποσταλούν. Μπορεί να γίνει αγορά και παραλαβή κατόπιν παραγγελίας μόνο από την έδρα μας: 7ης Μαρτίου 22, Νίκαια Αττικής, 2104912662.

Φυσικό Λάστιχο - Τρομερή Αντοχή

  • Επικάλυψη 100% Πρωτογενές Λάστιχο
  • Σχήμα Εξάγωνο
  • Fixed Ναι
  • Σειρά Original Rubber H
  • Βάρος (Kg) 25,0

Επιλέξτε παραλλαγή:

238,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με μια ματιά!

Η AMILA έχει δημιουργήσει πολλές σειρές αλτήρων προκειμένου να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο. Η σειρά Original Rubber H, ανήκει στην κατηγορία των "κλασικών εξάγωνων" με κάποιες παραλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση όπως την επικάλυψη στην λαβή, αλλά και ουσιαστικές διαφορές, όπως την επικάλυψη από πρωτογενές λάστιχο, την μοναδική παραγωγική διαδικασία, και τον τύπο ατσαλιού που χρησιμοποιείται.

Μοναδικός Τρόπος Παραγωγής

Ο σχεδιασμός του είναι ο κλασικός εξάγωνος εσωτερικά όμως δεν έχει καμία σχέση με τους κλασικούς αλτήρες. Το εσωτερικό του αλτήρα είναι ατσάλι και όχι μαντέμι όπως οι συνηθισμένοι ενώ ο ειδικός τρόπος που σφηνώνεται ο άξονας στα άκρα το κάνει να μοιάζει με ένα κομμάτι ενιαίο κάνοντας το τρομερά ανθεκτικό. Η λαβή του είναι αντιολισθητική κάνοντας τον αλτήρα να γίνεται ένα με το χέρι.

Έλεγχος Ποιότητας

Οι αλτήρες της σειράς AMILA Original Rubber H έχουν δοκιμαστεί σε πάνω απο 10.000 πτώσεις για τον έλεγχο της ποιότητας τους. Έτσι είστε σίγουροι οτι οι αλτήρες που θα επιλέξετε θα αντέξουν για πολύ καιρό!

Χρώμα στις Άκρες

Στις άκρες των αλτήρων της σειράς AMILA Original Rubber H θα βρείτε χρώματα έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίζεται από μακριά την περιοχή των κιλών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

100% Πρωτογενές Λάστιχο - Ατσάλι Q235

Ο αλτήρας είναι από 100% πρωτογενές λάστιχο, κάτι που όχι μονο παρατείνει την ζωή του αλλά μειώνει και τις δυσάρεστες οσμές

Βάρος 25Kg

Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς βάρος, ανάλογα με το επίπεδο σας και την άσκηση που επιθυμείτε να εκτελέσετε


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ