Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

All Nutrition Protein Chocolate (100gr)

Πρωτεϊνική Σοκολάτα
  • Κάθε σοκολάτα περιέχει 26% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
  • Χειροποίητη
  • Φανταστική θρεπτική εναλλακτική στις τυποποιημένες σοκολάτες

Επιλέξτε παραλλαγή:

6,90 € 10,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σου αρέσει η σοκολάτα? Και σε ποιο δεν αρέσει; Είναι αυτό που ψάχνουμε συχνά όταν λαχταράμε κάτι γλυκό. Οι σοκολάτες που αγοράζονται από τα σούπερ μάρκετ είναι ως επί το πλείστον ανθυγιεινές, γεμάτες με τρανς λιπαρά και άλλα χημικά πρόσθετα και σίγουρα καθόλου θρεπτικές.


All Nutrition Protein Chocolate (100gr) - Η συγκεκριμένη σοκολάτα πρωτεΐνης όχι μόνο είναι πεντανόστιμη αλλά και ένα πιο υγιεινό υποκατάστατο αυτής της απόλαυσης.

Η σοκολάτα περιέχει πάνω από 600 ουσίες που έχουν θετική επίδραση στην υγεία μας. Η σοκολάτα περιέχει επίσης πολλά πολύτιμα μέταλλα όπως μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο ακόμα και χαλκό και ψευδάργυρο. Χάρη στις θρεπτικές της αξίες, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεσή μας. Περιέχει επίσης την πολύτιμη θεοβρωμίνη, η οποία έχει παρόμοια δράση με αυτή της καφεΐνης.

Η σοκολάτα γάλακτος περιέχει επίσης πρωτεΐνη λόγω της προσθήκης γάλακτος σε σκόνη. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ