Δωρεάν Μεταφορικά >49€

All Nutrition Omega 3 Strong (90caps)

Εξαντλήθηκε

All Nutrition Omega 3 Strong (90caps)

Το OMEGA 3 STRONG είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση το ιχθυέλαιο που περιέχει 33% EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και 22% DHA (εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ), εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε.

Το ωμέγα 3 περιέχει δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA) και εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) που ανήκουν στην ομάδα των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Χαρακτηρίζονται από πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι επίσης απαραίτητα για την κατασκευή των κυτταρικών μεμβρανών. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τη σωστή λειτουργία του αμφιβληστροειδούς του ματιού. Αυτά τα δύο οξέα είναι η λιπώδης βάση του. Η σωστή ποσότητα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι επίσης απαραίτητη στις διαδικασίες της σπερματογένεσης. Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου και στη διατήρηση της σωστής όρασης. Το DHA και το EPA βοηθούν επίσης στη σωστή λειτουργία της καρδιάς. *

Με τη σειρά της, η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Συμμετέχει επίσης στην παροχή θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

13,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ