Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab Zinc 25 mg (60caps)

Σε Έκπτωση

Activlab Zinc 25 mg (60caps)

Είναι ένα στοιχείο που ανήκει στα μικροστοιχεία. Εκτελεί διάφορες λειτουργίες στο σώμα. Είναι συστατικό ή με άλλα λόγια ενεργοποιητής πολλών ενζύμων. 

Προσδιορίζει επίσης τη δομή ορισμένων πρωτεϊνών και μειώνει τη χοληστερόλη. Ο ψευδάργυρος επηρεάζει την απορρόφηση των βιταμινών και την καλή λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων. Αυτό το στοιχείο βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Αν και έχουμε ίχνη στο σώμα, περιέχει σχεδόν 80 ένζυμα. Ο ψευδάργυρος διεγείρει το έργο του παγκρέατος, του θύμου αδένα και του προστάτη. Είναι ένα στοιχείο που εμπλέκεται στον μετασχηματισμό πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. 

Είναι υπεύθυνος για τη γεύση και τη μυρωδιά. Ο ψευδάργυρος βοηθά επίσης στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης και βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των αυτοάνοσων ασθενειών. Αυτό το στοιχείο υποστηρίζει επίσης την πνευματική απόδοση, αποτρέπει την άνοια και επίσης υποστηρίζει τη θεραπεία της κατάθλιψης και της σχιζοφρένειας. 

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των μακροθρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων λιπαρών οξέων, υδατανθράκων και είναι απαραίτητος για τη σωστή σύνθεση πρωτεϊνών, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση υγιών οστών, μαλλιών, νυχιών και δέρματος. 

Ο ψευδάργυρος βοηθά επίσης στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της βιταμίνης Α, και αυτό σχετίζεται με τη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Ο ψευδάργυρος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διογκωτικός παράγοντας - κυτταρίνη, διγλυκινικός ψευδάργυρος, αντιπηκτικός παράγοντας - άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, κάψουλα (ζελατίνη, βαφή - διοξείδιο τιτανίου)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινή μερίδα 1 κάψουλα Ψευδάργυρος 25 mg 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

8,90 € 12,00 €