Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab Tri Creatine Malate PRO (120 Caps)

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση

Activlab Tri Creatine Malate PRO (120 Caps)

Το συμπλήρωμα Tricreatine Malate Pro της Activlab περιέχει μηλική κρεατίνη, μια βελτιωμένη μορφή κρεατίνης που χαρακτηρίζεται από καλύτερη διαλυτότητα και μεγαλύτερη χημική σταθερότητα. Η κρεατίνη αυξάνει την σωματική αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια προπονήσεων με συχνές "εκρήξεις" σε επαναλαμβανόμενα σετ.

Η Tricreatine Malate Pro συνιστάται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες αθλητές που ασχολούνται με διάφορες αθλητικές ειδικότητες, ειδικά σε περιόδους υπερβολικής σωματικής προσπάθειας.

Η μηλική κρεατίνη είναι από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής και τα οφέλη της υποστηρίζονται από πολλές μελέτες ανά τον κόσμο. Βοηθά στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας, βελτιώνει τη δύναμη και παρουσιάζει πολύ καλές αναβολικές ιδιότητες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

μηλεϊνική κρεατίνη, αντιπηκτικός παράγοντας: στεατικό μαγνήσιο, κέλυφος (ζελατίνη, χρώμα: διοξείδιο του τιτανίου).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ημερήσια δόση (5 κάψουλες) Μηλεϊκή κρεατίνη 5000 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,90 € 15,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ