Δωρεάν Μεταφορικά >49€

ActivLab Potas 320mg (60caps)

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση

ActivLab Potas 320mg (60caps)

Το Potas 320 mg είναι συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται να συμπληρώσει την ανάγκη του σώματος για κάλιο, το οποίο είναι ένα βασικό μεταλλικό συστατικό του σώματος.

Το κάλιο (potassium) είναι το πιο σημαντικό ενδοκυτταρικό κατιόν και επομένως ένας από τους σημαντικότερους ηλεκτρολύτες και μέρος του κυτταροπλάσματος, το οποίο αυξάνει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Είναι σημαντικό για τη σωστή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος - συμπεριλαμβανομένου του μυοκαρδίου, και βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Επηρεάζει την ισορροπία του νερού, τη οξύτητα και συμμετέχει στη διατήρηση της οσμωτικής πίεσης. Το κάλιο παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων.

Τα αποτελέσματα της ανεπάρκειας καλίου μπορεί να περιλαμβάνουν μυϊκές κράμπες και υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και γενική αδυναμία, κόπωση, νευρικότητα, πρησμένα πόδια, και προβλήματα με το μεταβολισμό.

Τα συμπληρώματα με κάλιο όπως το Potas 320 mg ενδείκνυται για θεραπεία σε καταστάσεις ανεπάρκειας καλίου και για την προφύλαξη ατόμων με υπέρταση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

χλωριούχο κάλιο, αντιπηκτικός παράγοντας - άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου, κάψουλα (ζελατίνη, βαφή - διοξείδιο του τιτανίου).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινή μερίδα: 2 κάψουλες 3 κάψουλες Χλωριούχο κάλιο 1220 mg 1830 mg - συμπεριλαμβανομένου του καλίου 640 mg (32% *) 960 mg (48% *)

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

8,90 € 12,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ