Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab Milk Thistle Silymarina 70mg (30caps)

Activlab Milk Thistle Silymarina 70mg (30caps)

Το γαϊδουράγκαθο υποστηρίζει το συκώτι

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την υγεία του ήπατος γνωρίζουν ότι το γαϊδουράγκαθο είναι ένα φυτό του οποίου οι ιδιότητες δεν μπορούν να υπερεκτιμηθούν από αυτή την άποψη. Κάνει το συκώτι να λειτουργεί καλύτερα και τα κύτταρα του να αναγεννώνται πιο γρήγορα. Επομένως, όταν αγοράζετε ένα συμπλήρωμα Activlab Pharma, επενδύετε σε ένα προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συκωτιού σας. Επιπλέον, η σιλυμαρίνη στο γαϊδουράγκαθο έχει αποτοξινωτική δράση και καταπραΰνει τις φλεγμονές. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

Γαϊδουράγκαθο

Το γαϊδουράγκαθο είναι ένα φυτό της οικογένειας των Asteraceae που απαντάται σε όλο τον κόσμο, έχει χοντρό, διακλαδισμένο μίσχο, ροζ άνθος και αιχμηρά άκρα. Μοιάζει με γαϊδουράγκαθο. Έχει χρησιμοποιηθεί στη βοτανοθεραπεία εδώ και αιώνες ως συστατικό πολλών ευεργετικών παραγόντων. Υποστηρίζει την υγεία του ήπατος, το προστατεύει και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχει μεγάλη επίδραση στη διατήρηση του σωστού επιπέδου σακχάρου στο αίμα.

Συμμετοχή στην άμυνα του οργανισμού έναντι των εξωτερικών παραγόντων

Διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα

Βοηθά να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή

Προστατεύει το συκώτι

Υγεία του ήπατος

Προστασία DNA, πρωτεϊνών και λιπιδίων από οξειδωτική βλάβη

Η σιλυμαρίνη αναγεννά τα ηπατικά κύτταρα

Βοηθά στην προστασία των ηπατικών κυττάρων και συμβάλλει στη σωστή παραγωγή της χολής

Ενισχύστε το συκώτι σας αγοράζοντας συμπλήρωμα Activlab Pharma, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, το σώμα σας θα απαλλαγεί από τοξίνες και το συκώτι σας θα είναι υγιές.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

3,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ